LEI: - Jeg vil ikke være naken på forsiden av en eller annen avis. Jeg vil ikke at folk skal analysere form og størrelse på trusa mi, sier Sienna Miller. Foto: Stella Pictures
LEI: - Jeg vil ikke være naken på forsiden av en eller annen avis. Jeg vil ikke at folk skal analysere form og størrelse på trusa mi, sier Sienna Miller. Foto: Stella PicturesVis mer

- Vil ikke få trusa analysert

Paparazziene begynner allerede å gå filmstjernen på nervene.

SEHER.NO: Skuespiller Sienna Miller (27) har fått nok av kjendisfotografene, som blant annet har fanget henne uten klær da hun skulle filme en nakenscene i flower power-dramaet "Hippie hippie shake".

- Jeg vil ikke være naken på forsiden av en eller annen avis. Jeg vil ikke at folk skal analysere form og størrelse på trusa mi, sier Sienna til Nylon Magazine.

27-åringen kan i mellomtiden trøste seg med at hun snart kommer til å dukke opp på filmplakater verden over - fullt påkledd. Miller har nemlig en av rollene i det som ventes å bli en meget stor actionsuksess: ”GI Joe: the rise of Cobra”.

Og det er ikke til å legge skjul på at filmen for alvor kan løfte Millers karriere, som hittil har handlet mest om kjærlighetsaffærer med Jude Law og Balthazar Getty.

- Jeg er virkelig glad for å få være med i en film som folk vil gå og se, sier hun til magasinet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.
LES OGSÅ: Eksploderte på radioshow