- Vil ikke ende opp som henne

Superstjernen ble skremt etter møtet med "kattekvinnen".

REDD: Courtney Love er redd for å ende opp som Jocelyn Wildenstein. Derfor takker hun også nei til flere ansiktsoperasjoner. Foto: Stella Pictures
REDD: Courtney Love er redd for å ende opp som Jocelyn Wildenstein. Derfor takker hun også nei til flere ansiktsoperasjoner. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Flere ganger har Courtney Love (45) latt seg pynte i ansiktet. Men etter å ha møtt Jocelyn Wildenstein, også kalt "kattekvinnen", har rockeren bestemt seg for å droppe flere plastiske operasjoner i ansiktet. Det skriver Contactmusic.

- Ja, jeg kan klare et nytt brystløft. Men nei, jeg vil ikke ende opp som henne. Hun ser helt skremmende ut, sier Courtney Love ifølge nettstedet.

Jocelyn Wildenstein har brukt nesten 20 millioner kroner på å se ut som hun gjør i ansiktet. Det har altså Courtney Love, som har latt seg operere flere ganger siden ektemannen Kurt Cobain døde i 1994, ingen planer om å etterfølge.

I vår kåret amerikanske ParentDish.com Courtney til verdens beste kjendismamma. Tidligere denne måneden hevdet 45-åringen hevder at hun er blakk og ikke har penger nok til å gi mat til sin 17 år gamle datter, Frances Bean.

For 15 år siden arvet hun derimot milliarder fra sin avdøde ektemann...

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no , eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Hun er helt knust