Wanda Mashadi:

- Vil ikke drepe nyforelskelsen

Den norske influenseren og tv-profilen vil ikke flytte sammen med sin nye kjæreste. 17. mai viste hun ham fram fra sin beste side på Instagram.

LYKKELIG: Wanda Mashadi delte dette bilde av seg selv og kjæresten på 17. mai. Bildet er brukt med tillatelse fra influerser- og tv-profilen. Foto: Privat
LYKKELIG: Wanda Mashadi delte dette bilde av seg selv og kjæresten på 17. mai. Bildet er brukt med tillatelse fra influerser- og tv-profilen. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Det var i midten av januar at influenser og tv-profil Wanda Mashadi (28) bekreftet at hun har fått seg kjæreste. Det gjorde hun i podkasten «Tvillingterapi», som hun har sammen med tvillingsøstera Vita Mashadi (28).

UNNVIKENDE: Ryktene har haglet etter at Wanda Mashadi la ut et bilde av seg selv og en ukjent mann på Instagram. Slik svarer hun på kjærestespørsmål. Vis mer

- Vi er sammen

I podkastepisoden ga Wanda følgende beskjed til lytterne:

- Så til alle dere der ute - nå vet dere det, sa hun før Vita stilte spørsmål ved hva hun mente.

- At vi er sammen, svarte søstera, som understreker at hun i utgangspunktet ønsket å holde kjæresten skjult for offentligheten.

De kjente influenseren har tidligere fortalt i den samme podkasten at hun har datet en mann, som hun har omtalt som «askeladden», uten å bekrefte at de har definert seg selv som kjærester.

I den den nevnte podkastepisoden forklarte Wanda også at hun i utgangspunktet ønsket å holde kjæresten skjult for offentligheten.

NÆRT FORHOLD: Tv-profilene Vita Mashadi og Wanda Mashadi nekter å bryte opp samboerskapet, selv om sistenevnte nylig fikk seg kjæreste. Foto: Terje Pedersen / NTB
NÆRT FORHOLD: Tv-profilene Vita Mashadi og Wanda Mashadi nekter å bryte opp samboerskapet, selv om sistenevnte nylig fikk seg kjæreste. Foto: Terje Pedersen / NTB Vis mer

Mandag, på selveste 17. mai, var søsknene blant flere kjente som stilte opp i Avisa Oslos livesending, som fant sted på en trikk som kjørte rundt i Oslos gater.

Der snakket de blant annet ut om hvordan den siste tida har vært - og om det faktum at en mann plutselig kommer inn og tar del i det nære forholdet mellom de to.

Se og Hør har vært i kontakt med Wanda Mashadi, som har godkjent omtalen i denne saken.

- Har klørne litt ute

- Jeg har begynt å venne meg til det. At jeg har blitt litt mer «pluss tre». At det er kult å være flere enn tre. Vita derimot, har klørne litt mer ute med én gang det kommer inn en tredje person, sier Wanda med et smil i sendinga til Avisa Oslo.

Hun bedyrer at det ikke har vært veldig lett for hennes nye kjæreste å komme rett inn i søskenrelasjonen .

- Det er vanskelig å snakke for andre, men jeg tror han er enig i at det har vært litt utfordrende. Han tar likevel ting på strak arm og har klart seg veldig bra. Og så har han lært seg til å ignorere når Vita og jeg krangler.

Og:

- Det er nok lurt, for hvis noen blander seg i våre krangler, så ender det bare i at vi rotter oss sammen mot den tredje personen. Men: Jeg tar ofte hans parti for å vise ham at jeg liker ham og at han er akseptert.

Hun fortsetter:

- Det har han merket, og sagt, også. At han setter pris på det.

Flytter med Vita

Vita og Wanda tar om drøye to uker over en ny leilighet på Strømmen i Lillestrøm kommune. Og ifølge de to, har det aldri vært et tema å bryte opp samboerskapet de har hatt gjennom flere år.

- Jeg hadde en alvorsprat med dem, og ga beskjed om at hvis det var sånn at de skulle kjøpe leilighet sammen - så måtte de informere meg, slik at jeg kan jeg gå min egen vei, forteller Vita.

BILDEKRANGEL: VGTV-profil Mads Hansen gikk hardt ut mot et Instagram-innlegg av Wanda Mashadi. Heldigvis kom tvillingsøsteren til unnsetning. Video: Ingebjørg Iversen Vis mer

Men ifølge Wanda har søstera aldri hatt noe å bekymre seg for sånn sett.

- Vi var ganske ærlige i starten på at vi begynner hver for oss. Vi ville ikke drepe den nyforelskelsesperioden med en gang, forteller Wanda Mashadi til Avisa Oslo.

Selv om 28-åringen har hatt et ønske om å holde sin nye kjæreste litt «skjult», har han dukket opp på influenserens Instagram-profil. Også så tidlig som 1. januar, da hun delte to bilder av de to.

«Hvem hadde trodd det skulle bli oss to da du kom dansende bort til meg på Angst en kveld i februar? Takk for 2020», skrev hun på Instagram den gang.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer