TURBULENT FORHOLD: Rob Kardashian og Blac Chyna får snart en datter sammen, men planlegger ikke å bo under samme tak. Foto: NTB scanpix
TURBULENT FORHOLD: Rob Kardashian og Blac Chyna får snart en datter sammen, men planlegger ikke å bo under samme tak. Foto: NTB scanpixVis mer

Rob Kardashian og Blac Chyna:

Vil ikke bo sammen etter fødselen

Den høygravide modellen synes at forloveden er for vanskelig å bo sammen med. 

SEOGHØR.NO: Nå er det ikke lenge til reality-stjernen Rob Kardashian (29) og kjæresten Blac Chyna (28) kan ønske en datter velkommen til verden.

Paret, som for tiden er TV-aktuelle i USA med reality-showet «Rob & Chyna», har imidlertid vært gjennom flere tøffe perioder gjennom forholdet - som ble avslørt i slutten av januar.

Nå melder kilder overfor nettstedet Entertainment Tonight at duoen ikke har planer om å bo under samme tak etter fødselen.

Nettsiden skriver at paret allerede bor hver for seg. Rob er bosatt i sitt eget hjem i Calabasas i California, mens modellen bor i nabolaget Tarzana.

- Rob og Chyna kommer til å beholde hvert sitt hjem, også etter de har fått barn sammen. Rob kan være vanskelig å bo sammen med. Chyna ønsker et sunt miljø rundt barna, og er det noen mulighet for at det ikke vil skje, gjør hun alt for å unngå det, sier kilden.

Chyna har sønnen King Cairo (4) fra forholdet med rapperen Tyga (26).

Saken fortsetter nedenfor.

FORT I SVINGENE: Forholdet mellom Rob og Blac ble kjent i slutten av januar, og det tok kun noen få måneder før paret var forlovet. Foto: NTB scanpix
FORT I SVINGENE: Forholdet mellom Rob og Blac ble kjent i slutten av januar, og det tok kun noen få måneder før paret var forlovet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Lite kontakt med familien

Nettstedets kilde forteller videre at Rob ikke har noe særlig god kontakt med sin berømte familie, som blant annet består av søstrene Kim (36), Kourtney (37) og Khloé Kardashian (32).

REALITY-STJERNER: Rob Kardashian sammen med søstrene Khloé (t.v), Kylie, Kim, Kourtney og Kendall. Foto: NTB scanpix
REALITY-STJERNER: Rob Kardashian sammen med søstrene Khloé (t.v), Kylie, Kim, Kourtney og Kendall. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Ingen vet hvilket humør Rob er i. Han har gode og dårlige dager. Noen dager svarer han på tekstmeldinger, noen dager ikke.

Selv om det tidligere har vært en dårlig tone mellom Blac Chyna og Robs berømte søstre, skal det være hun som har mest kontakt med dem nå.

- Chyna oppdaterer Kardashian-familien om graviditeten og forholdet, sier kilden.

Rob hadde en lang pause fra rampelyset før han forelsket seg i Blac Chyna. Han slet nemlig lenge med depresjon og overvekt.

Forelsket seg i «fienden»

Det skapte først storm og full splid i Kardashian/Jenner-klanen da det ble kjent at varme følelser hadde oppstått mellom Rob og Blac.

Modellen Chyna, som tidligere jobbet som stripper, er nemlig eks-forloveden til rapperen Tyga, som nå er kjæreste med Robs halvsøster Kylie Jenner (19).

Kylie ble derfor rasende da det ble kjent at broren hadde forelsket seg i «fienden», men de to skal ha begravd stridsøksen.

VAR FORLOVET: Blac Chyna og rapperen Tyga har sønnen King Cairo sammen. De gikk hver til sitt i 2014. Foto: Splash News 
VAR FORLOVET: Blac Chyna og rapperen Tyga har sønnen King Cairo sammen. De gikk hver til sitt i 2014. Foto: Splash News  Vis mer

LES OGSÅ: Venn med alle eksene til ektemannen