FORTSATT SINGEL: - Jeg trenger ikke «Farmen» for å finne kjærligheten jeg vet du, selv om jeg nå har utvidet horisonten fra bare Østfold til en sånn nasjonal greie, sier Tore William Arvesen, som i mandagens «Farmen» tok til tårene da han bestem Foto: TV 2
FORTSATT SINGEL: - Jeg trenger ikke «Farmen» for å finne kjærligheten jeg vet du, selv om jeg nå har utvidet horisonten fra bare Østfold til en sånn nasjonal greie, sier Tore William Arvesen, som i mandagens «Farmen» tok til tårene da han bestem Foto: TV 2 Vis mer

- Vil ikke bli satt i bås med Eirik

Men nå vasser «Farmen»-deltagere i dametilbud.

SEHER.NO: I mandagens «Farmen»-episode bestemte Tore William Arvesen (44) seg for å reise fra gården etter å ha hatt en samtale med legen. Årsaken var at han i løpet av drøyt seks uker hadde lidd et enormt vekttap.

Arvesen var singel før innspillingen av programmet. Fortsatt har han ingen kjæreste, selv om han gladelig innrømmer at tilbudene har strømmet på etter at han har blitt vist på TV i flere uker.

- Det har vært bra med henvendelser, ja, rundt 15 eller 20 vil jeg tro. Men jeg trenger ikke «Farmen» for å finne kjærligheten jeg vet du, selv om jeg nå har utvidet horisonten fra bare Østfold til en sånn nasjonal greie, smiler den blide Fredrikstadmannen til Seher.no.

44-åringen avslører dog at han har forkastet alle.

- Ja, jeg har nok det. Jeg har ikke svart på noen av dem. Og jeg føler vel at det er litt sånn at hvis en dame i Tromsø vil date meg, da er det på helt feil grunnlag.

- Savner du ikke en kjæreste, Tore?

- Jeg savner det jo til tider. Men man skal jo ikke se bort ifra at det dukker opp noe etter hvert...

- Hvordan ser drømmedama ut da?

- Ingen kommentar! He he, neida. Men jeg vil ikke bli satt i bås med Eirik, han har jo fasiteten på hvordan en dame skal se ut. Jeg tenker vel mest på hvordan personligheten hennes bør være, sier Tore, som henviser til tidligere i år da «Farmen»-konkurrenten Eirik Fønstelien uttalte at han liker blonde, søte jenter på cirka 25 år - og som er tynne og rundt 1,70 høy.

Tore William Arvesen letter likevel litt på sløret, i hvert fall når temaet snus litt på hodet - til hvordan drømmejenta bør være.

- Det bør være liv og tak i henne, og hun bør godta at jeg er meg selv. Hun bør ikke hogge hodet av meg av den grunn, sier han til Seher.no.

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Mistet nesten100 kilo under  «Farmen»