- Vil ikke bli sammenlignet med Jarle Bernhoft

«The Voice»-deltageren hevder han ikke har prøvd å kopiere noen.

INGEN KOPI: Beck forklarer at han kun er seg selv, og ikke har forsøkt å kopiere noen. Foto: TV 2 / Stella Pictures
INGEN KOPI: Beck forklarer at han kun er seg selv, og ikke har forsøkt å kopiere noen. Foto: TV 2 / Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fredag fikk seerne med seg at Marius Beck (21) tok seg videre fra audition i TV 2-programmet «The Voice». Deltageren mottok overveldende respons etter at samtlige dommere snudde seg mot scenen under hans presentasjon.

Beck fremførte Manic Street Preachers-sangen «If you tolerate this, your children will be next», men norske seere vil muligens trekke paraleller mellom Beck og den populære aristen Jarle Bernhoft. «The Voice»-deltageren ønsker imidlertid ikke å bli sammenlignet med Spellemann-vinneren.

- Jeg er meg selv, og vil ikke bli sammenlignet med ham. Jeg har ikke prøvd å kopiere noen, sier Beck til Seher.no.

Artisten, som valgte å jobbe videre i «The Voice» med Magne Furuholmen, forteller at han likevel synes Bernhoft er en flink musiker.

- Likevel har jeg stor respekt for Jarle Bernhoft, og synes han er en veldig dyktig artist, forteller han.

Fremover venter battle-runden i «The Voice» for Beck. Og med eventuell TV-suksess kommer også oppmerksomhet fra jenter og nysgjerrige seere. Men deltageren har ikke begynt å tenke på hva som eventuelt vil skje videre.

- Akkurat den oppmerksomheten tar jeg veldig med ro, men jeg har ingen spesiell måte å forberede meg på det.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Bryr meg veldig om hvordan jeg ser ut

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer