VIL VÆRE SEG SELV: - Man føler seg ikke i bakleksa, men man blir ofte sammenlignet med ham. Jeg vil gjøre ting for meg selv. Jeg er meg, jeg er Trine - jeg vil ikke bli sammenlignet med Thomas, forteller Trine Alsgaard til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
VIL VÆRE SEG SELV: - Man føler seg ikke i bakleksa, men man blir ofte sammenlignet med ham. Jeg vil gjøre ting for meg selv. Jeg er meg, jeg er Trine - jeg vil ikke bli sammenlignet med Thomas, forteller Trine Alsgaard til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Vil ikke bli sammenlignet med broren

Nå er Trine Alsgaard på egenhånd i "71 grader nord".

Se Trine Alsgaard snakke om sitt forhold til broren Thomas nederst i saken!

SEHER.NO: Mandag var det premiere på den nye sesongen av "71 grader nord" på TVNorge. Sesongpremieren ble feiret med knalltall i TV-kanalen, ettersom i gjennomsnitt 449.000 seere fulgte programmet.

Ingen av deltagerne ryker ut før i episode fire. I starten blir nemlig én og én merket, før de seg imellom må gjøre opp om hvem som får fortsette ferden mot Nordkapp.

I sesongpremieren var det Trine Alsgaard (40), søsteren til den tidligere skistjernen Thomas Alsgaard, som ble merket.

Seher.no møter Trine under premierefesten for "71 grader nord" på Emil & Samuel i Oslo mandag som var. Og Alsgaard legger ikke skjul på at hun ikke helt liker å hele tiden bli målt opp mot sin bror.

- Man føler seg ikke i bakleksa, men man blir ofte sammenlignet med ham. Jeg vil gjøre ting for meg selv. Jeg er meg, jeg er Trine - jeg vil ikke bli sammenlignet med Thomas. I mange sammenhenger blir jeg målt opp mot ham, som langrennsløper og som skiess. Og det er ikke alltid like alright, sier Trine, som forteller at de to har et helt vanlig forhold til hverandre.

- Vi har et greit og helt normalt forhold, som søsken flest.

Nå er det altså "71 grader nord" som gjelder for 40-åringen fra Rælingen. Men ifølge henne selv, har hun ikke rådført seg med Thomas i forhold til deltagelsen i den knalltøffe realityserien.

- Dette er faktisk min greie, og bare min greie. Jeg har ikke pratet med ham i forhold til dette, jeg har ikke diskutert det med ham.

- Følger han med på TV da?

- Ja, det vil jeg tro at han gjør. Hvis ikke - da gjør han det i smug, smiler Trine, som ikke tar merkingen i den første episoden personlig.

- Det spørs jo på hvilken måte man blir merket. Jeg vil jo tro at jeg var en stor trussel i gruppa, jeg ønsker og vil tro det. Og da ser jeg det som et kompliment, rett og slett, sier hun til Seher.no.

"71 grader nord" ser du på TVNorge mandager klokka 20.30.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Her er 71 grader Nord-kjendisene

Se Trine Alsgaard snakke om sitt forhold til broren Thomas her:[obj:media:8055]