OSLO 20071221;
Bjørn Johan Muri på scenen i Oslo Spektrum under den store finalen i Idol 2007 fredag kveld.
Foto: Sara Johannessen / SCANPIX Foto: SCANPIX
OSLO 20071221; Bjørn Johan Muri på scenen i Oslo Spektrum under den store finalen i Idol 2007 fredag kveld. Foto: Sara Johannessen / SCANPIX Foto: SCANPIXVis mer

- Vil ikke bli kjendis

Dette juleønsket går nok ikke i oppfyllelse Bjørn Johan!

LES OGSÅ: Fikk støtte av Idol-Kurt
LES OGSÅ: 3 millioner Idol-stemmer
LES OGSÅ: Josteins dom før finalen
LES OGSÅ: - Friske og jevngode
LES OGSÅ: Glenn vant Idol-finalen


SEHER.NO: Bjørn Johan Muri tapte Idol-finalen 2007. Etter at over 900.000 stemmer var talt opp, var det den 16 år eldre Glenn Lyse fra Stavanger som stakk av med seieren foran et fullsatt Oslo Spektrum.


LES OGSÅ: - Dette jeg har jobbet for hele livet

- Dere blir vel skuffa når jeg sier at jeg ikke er skuffa. Men jeg har flere sjanser foran meg, sier Bjørn Johan Muri til Seher.no.

- Det jeg gleder meg mest til nå er jul, men jeg har ikke rukket å kjøpe en eneste julegave ennå. Jeg håper det er søndagsåpent, sier 17-åringen.

Sjarmøren fra Ålesund, kastet blant annet skoene sine til noen "søte jenter på første rad" under Idol-finalen. Men han innrømmer at han kanskje ikke var klar for å vinne Idol.

- Jeg ville det kanskje ikke nok. Jeg har aldri følt at jeg har vært klar for å gi ut plate, men det kunne jeg ikke si til media, sier han åpenhjertig, før han legger til.


- Jeg er 17 år og singel! Slik forklarte sølvmedaljeinnehaver Bjørn Johan Muri på Senkveld hvorfor han ikke er bitter for å ikke har vunnet. 


- Jeg håper jeg ikke blir kjendis, sier Bjørn Johan.


Det er nok for seint etter i kveld...


LES OGSÅ: - Ga bort skoa han fikk av mamma


SE VIDEO MED IDOLENE HER: