Vil ikke be Märtha Louise som gjest

Men en nordmann har gjort et uslettelig inntrykk på Storbritannias største talkshow-stjerne...

INGEN MÄRTHA-PLANER: - Nei, jeg har ikke noen planer om å be henne, sier Graham Norton til Seoghør.no. Foto: BBC/Scanpix
INGEN MÄRTHA-PLANER: - Nei, jeg har ikke noen planer om å be henne, sier Graham Norton til Seoghør.no. Foto: BBC/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den britiske programlederen Graham Norton er for tiden Storbritannias største talkshowstjerne, og gjør suksess både i hjemlandet og internasjonalt med sitt «Graham Show».

I programmet - som her til lands sendes på kanalen BBC Entertainment - har Norton intervjuet flere av verdens største stjerner, som lady Gaga, Cate Blanchett og Zac Efron.

Tidligere i år fikk han blant annet skuespilleren Will Smith til å rappe kjenningsmelodien til TV-serien «Fresh prince of Bel Air».

Norske gjester har det vært færre av, men til Seoghør.no innrømmer Norton - som også er BBCs Melodi Grand Prix-kommentator - at han ble fascinert da han fikk besøk av A-ha-vokalist Morten Harket.

- Han var utrolig vakker og godt bevart. Det så ut som om han var urørt av tiden. Det må skyldes all svømmingen i fjordene!

Tidligere i år flyttet prinsesse Märtha Louise og hennes familie til London, hvor Graham Nortons show sendes fra.

Men dersom prinsessen håper på en invitasjon til det populære talkshowet, må hun regne med å bli skuffet.

- Nei, jeg har ikke noen planer om å be henne, sier Norton til Seoghør.no uten å gå nærmere inn på noen grunn.

Av de mange superstjernene han allerede har intervjuet, er det to personer som Norton selv rangerer som helt spesielle øyeblikk for ham.

- Å få Dolly Parton som gjest var en stor greie for meg. Jeg elsker henne det er noe mystisk ved henne.

- Og jeg er stolt over intervjuene mine med stjerner som har gått bort. For eksempel har jeg danset med Tony Curtis. For en fantastisk ting å kunne fortelle at jeg har gjort!, sier han til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  - Jeg skjønner ikke hvordan jeg får den i gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer