NYTT INTERVJU: Kim Kardashian tror Bruce Jenner vil fortelle sin egen historie når tiden er inne. Jenner ryktes å gå gjennom et kjønnsskifte. Foto: Stella Pictures
NYTT INTERVJU: Kim Kardashian tror Bruce Jenner vil fortelle sin egen historie når tiden er inne. Jenner ryktes å gå gjennom et kjønnsskifte. Foto: Stella PicturesVis mer

Vil ikke avvise ryktene om kjønnsskifte

- Stefaren min er på en reise, sier Kim Kardashian.

SEOGHØR.NO: Det har den siste tiden versert rykter om at Bruce Jenner (65) er i ferd med å skifte kjønn.

Den populære realitystjernen fra TV-serien «Keeping up with Kardashians» er blant annet blitt sett med fransk manikyr på neglene, langt flommende hår og feminine klær.

Nå går nettstedet Examiner.com enda lenger ved å spekulere i om Jenner har fjernet penis.

STEFAR: Jenner giftet seg med Kris Jenner, Kims mor, i 1991. Paret skilte seg i desember. På bildet er også Bruce og Kris' datter, Kylie. Foto: Stella Pictures
STEFAR: Jenner giftet seg med Kris Jenner, Kims mor, i 1991. Paret skilte seg i desember. På bildet er også Bruce og Kris' datter, Kylie. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ryktene blir ikke svekket av at hans berømte stedatter Kim Kardashian ikke vil avvise ryktene rundt det eventuelle kjønnsskiftet.

- Jeg tror jeg skal la alle være nysgjerrige, men jeg føler at det er hans reise, og det er han som skal snakke om det, sier Kim i et intervju med Entertainment Tonight ifølge nettstedet TMZ.com.


Og selv om Kardashian ikke kom med noe konkret i intervjuet, signaliserte hun at det er noe stort som er i ferd med å skje.

- Jeg synes Bruce skal fortelle sin historie på sin måte. Jeg tror at alle går gjennom ting her i livet, og det Bruce går gjennom nå for tiden, kommer han sikkert til å snakke om når tiden er inne, forteller Kim.

Bruce skilte seg fra Kris Jenner i desember, men skilsmissen vil ikke være offisiell før i mars i år.

Sesong 10 av «Keeping up with the Kardashians» har premiere 8. februar, og ifølge Examiner.com kommer Bruce til å kommentere ryktene i løpet av sesongen.

Video: Bruce og Kris Jenner tilbragte tid sammen etter bruddet:


LES OGSÅ: - Han har en identitetskrise

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.