STORM OM TV-PLANER: Mødrene til to av de antatt omkomne etter «Berserk»-forliset i Antarktis 22. februar reagerer sterkt på skipperen Jarle Andhøys planer om å lage TV-serie av turen. Foto: Scanpix
STORM OM TV-PLANER: Mødrene til to av de antatt omkomne etter «Berserk»-forliset i Antarktis 22. februar reagerer sterkt på skipperen Jarle Andhøys planer om å lage TV-serie av turen. Foto: Scanpix Vis mer

- Vil ikke at min sønns død skal bli TV-underholdning

«Berserk»-ofres familier vil stanse Jarle Andhøy.

Publisert
SEHER.NO: Familiene til to av besetningsmedlemmene som forsvant med båten «Berserk» i Antarktis 22. feburar, reagerer sterkt på at skipperen Jarle Andhøy ønsker å lage en TV-serie om ekspedisjonen.

Andhøy har tidligere laget flere TV-serier om sine turer med «Berserk», blant annet sammen med Alex Rosèn.

Signhild Elvedal Nerhus og Cherie Banks, mødrene til de antatt omkomne besetningsmedlemmene Tom Gisle Bellika (36) og Leonard J. Banks (32) sier til VG at de reagerte sterkt etter at de fikk en e-post fra Andhøy hvor han fortalte om sine planer, og ønsket deres synspunkt.

- Reisen er ikke en eventyrreise. Den er en tragedie og en dødsreise. Jeg vil ikke at min sønns død skal bli underholdning på TV, sier Nerhus til avisa.

Cherie Banks sier hun ønsker at planene skal bli stanses.

- Jeg ønsker ikke at noen skal tjene penger på min sønns død, og det mener Lennys far også, sier hun til VG.

Jarle Andhøy sier til VG at han ikke ønsker å kommentere saken i media.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Rosèn er glad samboeren sa nei til «Berserk»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer