Lisa Rinna og Amelia Hamlin:

- Vil ikke at hun skal date en realitystjerne

Realityprofilen ønsker at datteren finner seg en annen type kjendis.

FÅTT NOK: Etter at Amelia Gray Hamlin har vært i et forhold med realitystjerne Scott Disick, skal førstnevntes mor ha andre ønsker for datteren. Foto: Scott Roth / Invision / AP/ NTB
FÅTT NOK: Etter at Amelia Gray Hamlin har vært i et forhold med realitystjerne Scott Disick, skal førstnevntes mor ha andre ønsker for datteren. Foto: Scott Roth / Invision / AP/ NTB Vis mer
Publisert

Det var i oktober i fjor at romanseryktene mellom Scott Disick (38) og den 18 år yngre modellen Amelia Gray Hamlin (20) begynte å svirre. På valentinsdagen i år bekreftet førstnevnte forholdet ved å dele bilder av turtelduene på Instagram.

Forrige uke kom imidlertid den triste nyheten om at paret har valgt å gå hver til sitt. Det uttalte kilder til blant andre Us Weekly.

- Hun har gjort det slutt med ham, fortalte en kilde til nettstedet.

Dermed har også Hamlins mor, realityprofil Lisa Rinna (58), trolig fått det som hun ønsket. Hun har flere ganger uttalt seg om misnøyen over at datteren har vært i et forhold med realitystjernen.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

Stikk til datterens kjæreste

De siste månedene har hun nemlig kommet med flere stikk til datterens romanse med «Keeping up with the Kardashians»-stjernen:

- Hvorfor kunne det ikke vært Harry Styles? Hvorfor i helvete måtte det være Scott Disick?

- Hun er 19, han er 37 med tre barn. Hallo!

Hun har også tidligere indikert at hun ikke kunne se for seg datteren gifte seg med 38-åringen. Uttalelsene har blant annet kommet i «The Real Housewives of Beverly Hills» - realityserien hun har vært en del av siden 2014.

SVINGER SEG: Skuespiller og reality-profil, Lisa Rinna, har begynt å danse på Instagram, og det er det ikke alle som setter pris på. Video: Lisa Rinna/ Rød Løper Vis mer

- Vil ikke at hun dater en realitystjerne

Nå som forholdet er slutt, kan hun derfor trolig endelig puste lettet ut igjen. Og som enhver omsorgsfull mor har hun klare tanker om hva hun ønsker for datteren i tiden som kommer - i hvert fall på kjærlighetsfronten.

58-åringen vil angivelig at datteren skal begynne å date en skuespiller.

Realityprofilen er selv gift med Hollywood-skuespiller Harry Hamlin (69), og skal altså ønske at 20-åringen følger i hennes fotspor.

- Lisa er gift med en filmstjerne, Harry Hamlin, og ønsker det samme for barna sine, forteller en kilde til OK! Magazine, og fortsetter:

- Ja, hun er med i et realityshow selv og har stor respekt for realitystjerner, men det betyr ikke at hun vil at datteren skal date en realitystjerne.

PARODI: På den siste TikTok videoen til Kourtney dukker plutselig datteren hennes Penelope opp og parodierer moren fra scene i «Keeping up with the Kardashian». Video: Se og Hør/Dagbladet Vis mer

Kryptisk melding

Nyheten om at forholdet mellom de tidligere turtelduene skal være over kom etter at det de siste ukene har stormet kraftig rundt 38-åringen.

Det hele bunner i at Scott sendte en melding på Instagram til Kourtney Kardashians (42) ekskjæreste, modellen Younes Bendjima (28).

Scott Disick har som kjent tidligere vært i et forhold med Kardashian, og paret har de tre barna Mason (11), Penelope (9) og Reign (6) sammen.

Kourtney ble koblet til Younes halvannet år etter bruddet med Scott i 2015, men de valgte å gå hver til sitt i 2018. Året etter fant de imidlertid tilbake til hverandre, men gjenforeningen ble kortvarig.

GRÅTER: Det er ikke ofte at Kourtney Kardashian feller tårer i familiens serie «Keeping Up With The Kardashians», men i forbindelse med en spesiell dag, tok følelsene overhånd. Video: E! Vis mer

«Har denne dama det bra??»

Ifølge blant andre People og Just Jared oppsto overskriftene etter at Scott sendte et papparazibilde til Younes. På bildet kan man se Kourtney og hennes nåværende kjæreste Travis Barker (45) i hete omfavnelser under en nylig ferie i Italia.

«Yo, har denne dama det bra???? Bro, hva er dette for noe - midt i Italia», skal Scott ha skrevet til Younes, hvorpå sistnevnte skal ha svart følgende:

«Gjør ikke noe for meg så lenge hun er lykkelig. PS. Jeg er ikke din bro».

Man kan trygt si at ting eskalerte etter dette. Kort tid senere delte nemlig modellen en skjermdump av samtalen med Scott, som spredte seg som ild i tørt gress. Over skjermdumpen skrev Bendjima:

FÅR KRITIKK: Khloé Kardashian får kritikk etter en spøk hun utførte på søsteren Kourtney i helgen. Video: Rød Løper Vis mer

«Behold den samme energien du hadde om meg offentlig - privat».

Scott Disick har foreløpig ikke svart på kritikkstormen etter meldingene.

LES OGSÅ: - De er blitt kvalmende

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer