BRYTER TAUSHETEN: Onsdag sendes intervjet som Oprah Winfrey har gjort med Jessica Simpson på amerikanske TV-skjermer. Foto: Stella Pictures
BRYTER TAUSHETEN: Onsdag sendes intervjet som Oprah Winfrey har gjort med Jessica Simpson på amerikanske TV-skjermer. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Vil ikke at folk skal vite hvordan jeg er i senga

Jessica Simpson snakker ut om de intime avsløringene.

SEHER.NO: Onsdag besøker Jessica Simpson (29) "The Oprah Winfrey Show", hvor hun blant annet skal bryte tausheten rundt ekskjærestren John Mayers Playboy-intervju, hvor han omtalte henne som "seksuell napalm".

I en promo for Oprah-intervjuet, får publikum en smakebit på hva sangfuglen kommer til å avsløre til den populære talkshowverten.

- Jeg vil ikke at folk skal vite hvordan jeg er i senga, sier den gråtkvalte 29-åringen til Oprah.

Se promoen hos Radaronline.com her (ekstern lenke).

Dette blir første gang Jessica kommenterer sexavsløringene direkte, og venner av stjernen har tidligere hevdet at 29-åringen kommer til å sørge for at John Mayer får den hevnen han fortjener.
 
Mayer datet popstjernen i ni måneder i 2006 og 2007, og ble også sett sammen med henne etter at Jessicas forhold til NFL-spilleren Tony Romo tok slutt i juli.

I Oprah-promoen kommer det i tillegg fram at Jessica i intervjuet også vil snakke om vektkritikken hun ble utsatt for i fjor.

- Det er veldig vanskelig for meg å snakke om, sier hun til Oprah.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
- Jeg vil ha hatsex med ham