- Vil ikke at det skal bli et sirkus

Margaret Berger fikk kritikk for kjedelig sceneshow, men er godt fornøyd med egen opptreden før andre semifinale.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Først fikk Margaret Berger (27) kritikk for kjolevalget i Eurovision Song Contest. Svenske aviser skrev at TV-crewet lo av artisten og hennes trange antrekk, og onsdag ettermiddag kritiserte svenske journalister Bergers sceneshow som de mente var kjedelig og minimalistisk.

- Men jeg er litt skuffet over showet. Det er litt stivt, det skjer lite og jeg savner mye av sjarmen til det danske nummeret, sa den svenske avisen Expressens Eurovision-ekspert Anders Nunstedt til VG. 

Onsdag kveld møtte Margaret norsk presse etter å ha øvelse til den andre semifinalen som finner sted torsdag kveld. Hun var ikke enig i kritikken og mente sangen snakker for seg selv. 
 
- Vi har tatt noen valg som jeg mener gjør at vi skiller oss ut. Det er ikke pyro eller tusen trommer. Dette har vi gjort av en grunn. Vi er fullt klar at i Eurovision skal det skje masse, men jeg ønsker ikke at det skal være et sirkus. Jeg vil at folk skal få med seg låten, sier hun til pressen. 
 
Berger var strålende fornøyd med onsdagens prøver og avviser at hun sliter med nerver.  

- Det føltes som en veldig bra prøve. Jeg er ikke så nervøs, men kanskje det ser sånn ut. 

27-åringen hadde fått noen timer fri før semifinalen torsdag kveld og skulle bruke tiden til å slappe av på hotellrommet.  

- Nå skal jeg se Ally McBeal på Nettflix og drikke te og ligge i morgenkåpen min og slappe av. 

Torsdag kveld opptrer Margaret Berger i den andre semifinalen i Malmø. Forhåpentligvis når hun opp blant de topp ti artistene som kvalifiserer seg til finalen lørdag kveld.

- Jeg leverte det jeg skulle i dag og så kommer det an på smaken til Europa og det kan man ikke vite noe om, sa trønderjenta. 

Seoghør.no er i Malmø og følger Eurovision Song Contest. 

Disse møter Margaret i den andre semifinalen:

Latvia
San Marino
Makedonia
Aserbajdsjan
Finland
Malta
Bulgaria
Island
Hellas
Israel
Armenia
Ungarn
Albania
Georgia
Sveits
Romania 

LES OGSÅ: - Generalprøven gikk kjempebra 


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer