- Vil ikke anbefale dette til førstegangs gravide

Eventyrer Cecilie Skog var seks uker på vei da hun bega seg ut for å krysse Grønland på ski.

GRAVID: Eventyrer og programleder Cecilie Skog var nettopp blitt gravid da hun bega seg ut på sin siste ekspedisjon over Grønland, sammen med «Tjukken & Lillemor»-makker Truls Svendsen. Foto: Se og Hør
GRAVID: Eventyrer og programleder Cecilie Skog var nettopp blitt gravid da hun bega seg ut på sin siste ekspedisjon over Grønland, sammen med «Tjukken & Lillemor»-makker Truls Svendsen. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Eventyrer Cecilie Skog (40) er for tiden høygravid med sitt første barn, som hun venter med kjæresten Aleksander Gamme (38).

40-åringen sier til Her og Nå at hun allerede var gravid da hun og komiker Truls Svendsen (42) bega seg ut på ekspedisjonen som er blitt til TV 2-programmet «Tjukken & Lillemor». Til våren kan TV-seerne følge det umake paret krysse Grønland på ski.

- Jeg var seks uker på vei da turen startet. Og for å si det sånn, så er ikke akkurat det noe jeg vil anbefale til førstegangs gravide, innrømmer Skog overfor Her og Nå.

PÅ TUR: Å gi på ski over Grønland tidligere i år ble en ny opplevelse for både Truls og Cecilie - hver på sin måte. Foto: TV 2
PÅ TUR: Å gi på ski over Grønland tidligere i år ble en ny opplevelse for både Truls og Cecilie - hver på sin måte. Foto: TV 2 Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Mens Cecilie Skog gikk med barn i magen over Grønland, har Truls Svendsen avslørt til Seoghør.no at han mistet hele 20 kilo i løpet av turen.

- Det er jo deilig å være lettere, det er ikke noe tvil om det, men jeg kan ikke bli noe særlig tynnere. Jeg må ha tjukkasen i meg ennå. Jeg gikk ned litt over tjue kilo i prosessen.

Se og hør Truls Svendsen og Cecilie snakke om sitt nye program her:

Cecilie Skog og Aleksander Gamme blir etter alt å dømme foreldre i løpet av desember. Det lykkelige paret forlovet seg på sensommeren i år.

«Tjukken & Lillemor» får premiere på TV 2 våren 2015.

LES OGSÅ: Kanyes eks kopierer Kim - igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer