Vil ikke anbefale datteren å bli skuespiller

- Jeg skulle gjerne sett at hun valgte noe annet, sier Line Verndal.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Line Verndal (41) er et av Norges mest populære TV-fjes. Hun ble for alvor kjent gjennom NRK-serien «Himmelblå» og har i det siste ledet bake-TV på TV3. Sammen med eks-kjæresten Torgeir Reiten har hun datteren Helle (7) som nå har begynt å fatte interesse for mammas yrke.  - Hun vil bli skuespiller. Hun har vært med på et spel og mener at hun er skuespiller allerede, sier Verndal som helst skulle se at datteren valgte en annen jobb.  - Det er et veldig tøft yrke og det er mange som vil. Jeg skulle gjerne sett at hun valgte noe annet. Men hun må bestemme selv hva hun vil gjøre med livet sitt. Jeg er ikke den som dytter henne inn i mitt eget yrke. Jeg holder henne heller litt unna.  Får hjelp av familien Hverdagen er full av prosjekter og det kan være utfordrende å kombinere karrieren med mammarollen for 7-åringen Helle. Verndal var tilstede da Ikea lanserte sin siste katalog der de fokuserer på å nyte hverdagen med familien. Skuespilleren merker selv at det kan være vanskelig å få hverdagen til å gå opp.  - Jeg har mange gode hjelpere. En bra barnefar og familie som hjelper meg. Man må bare løse det og det går som regel bra.  Bor med foreldrene Verndal deler bolig med foreldrene sine og får god hjelp til barnepass. Likevel føler hun at hun går glipp av litt kvalitetstid med familien.    - Jeg får hjelp til barnepass og jeg vet ikke hvordan jeg skal klare meg uten. De gir meg ikke dårlig samvittighet og er flinke til å være besteforeldre, men vi går glipp av søndagsmiddager. Det blir et annet type forhold. Det blir litt mer sporadisk, men det fungerer fint.   Dårlig samvittighet Som mange andre foreldre sliter ettbarnsmoren med dårlig samvittighet når tiden ikke alltid strekker til.   - Man skulle vært mer på skitrening, hytteturer og jeg skulle lært datteren min å fiske. Man føler hele tiden at man ikke strekker til. Jeg vil jo at hun skal ha alle muligheter i hele verden og lære seg alt, men det går jo ikke. Verndal håper hun kan gi Helle noen spesielle erfaringer og muligheter som ikke alle andre får.   - Ved å være datteren min får hun noen rare oppevelser som andre ikke får, som kanskje er verdifulle. Det er vanskelig for man har alltid dårlig samvittighet, men man må tenke at det er bra nok.   Nye prosjekter Til høsten starter Verndal innspillingen av barnefilmen «Operasjon Arktis», i tillegg jobber hun med nye programkonsepter og er snart aktuell med en ny sesong av TV3s «Hele Norge Baker». LES OGSÅ: Strålte med sin nye kjæreste

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer