FORNØYD: Trine Hattestad havnet på en god andreplass, men den tidligere olympiske spydkasteren henger ikke med hodet av den grunn. - Jeg er kjempe fornøyd, sier hun til Seher.no. Foto: Stella
FORNØYD: Trine Hattestad havnet på en god andreplass, men den tidligere olympiske spydkasteren henger ikke med hodet av den grunn. - Jeg er kjempe fornøyd, sier hun til Seher.no. Foto: StellaVis mer

- Vil huske dem for alltid

Trine Hattestad deppet ikke etter finaletapet.

SEHER.NO: I NRK-programmet «Mesterens Mester», som ble spilt inn i varmen på Malta, har 11 tidligere toppidrettsutøvere konkurrert mot hverandre i forskjellige fysiske og psykiske øvelser. I kveld var det duket for finale, og Trine Hattestad (44), Daniel Franck (35) og Andrine Flemmen (35) kjempet om tittelen «Mesternes Mester». Vinneren ble Daniel Franck.

Trine Hattestad havnet på en god andreplass, men den tidligere olympiske spydkasteren henger ikke med hodet av den grunn.

- Jeg er ikke skuffet i det hele tatt, jeg er kjempefornøyd! Jeg hadde jo kommet langt, og føler selv at jeg kunne gått ut for lenge siden. Heldigvis hadde jeg mye flaks. Målet mitt var hele tiden å komme til finalen, og det klarte jeg, sier Hattestad til Seher.no.


NRK-serien «Mesternes Mester» har blitt en braksuksess. Som seer har man blitt overrasket, engasjert og rørt til tårer av konseptet. Utøvelsene som deltagerene har vært med på har vært utfordrende og krevende, selv for aktive idrettsutøvere.

- Jeg likte ikke den siste øvelsen vi fikk i finalen. Jeg følte meg i god form, og ga alt. Så bortsett fra at jeg ikke likte øvelsen, så var det ikke så mye som gikk galt, sier hun.

Ifølge Andrine og Trine følte de begge at de var i ganske god form før innspillingen startet. Likevel var de veldig spent på hvordan de ville klare seg i programmet. 

- Jeg visste ikke helt hva jeg gikk til må jeg innrømme, og jeg var veldig nysgjerrig på hvordan formen min kom til å være sammenlignet med de andre. Men man fant fort ut sine svakheter, sa Flemmen.

Hattestad gleder seg nå over å få se de andre deltagerne fra «Mesterenes Mester» igjen, på Farris Bad i Larvik.

- De beste minnene fra serien er menneskene som var med. Det var så kjekt å møte alle igjen i dag. Jeg kommer til å huske disse menneskene for alltid. Og jeg føler meg privilegert som har fått være med.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Vi var redde for å trene for mye