Vil hjem til Trøndelag

Popartisten flytter til Trondheim for å være med mer "ekte" mennesker.

DRAR TIL TRONDHEIM: Margaret Berger vil flytte til trønderhovedstaden for å bo nærmere familie og venner. Foto: Espen Solli/Se og Hør
DRAR TIL TRONDHEIM: Margaret Berger vil flytte til trønderhovedstaden for å bo nærmere familie og venner. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
På flyttefot!

SEHER.NO: -Samtalene i artisttilværelsen kan bli veldig kjedelige. Ofte er alt basert på hvem du er og hva du har gjort. Det er lett å bli selvsentrert og lei av seg selv, sier den tidligere Idol-deltageren til Adresseavisen.

Hitra-jenta mener det er viktig å bruke tid med folk som hun kjente før hun slo igjennom som artist, for å holde beina på jorda.

Etter at det tidligere i høst ble slutt mellom Margaret Berger (20) og forloveden Odd Sprakehaug (33), lengter hun mer enn noensinne etter å bo nærmere familie og venner i Trondheim.

- Jeg har plutselig skjønt at jeg er trønder. Jeg oppfatter Trondheim og folkene som bor der som litt annerledes, sier hun til avisa.

Berger håper å være på plass i sin nye bolig før jul.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer