Vil hjem til Trøndelag

Popartisten flytter til Trondheim for å være med mer "ekte" mennesker.

DRAR TIL TRONDHEIM: Margaret Berger vil flytte til trønderhovedstaden for å bo nærmere familie og venner. Foto: Espen Solli/Se og Hør
DRAR TIL TRONDHEIM: Margaret Berger vil flytte til trønderhovedstaden for å bo nærmere familie og venner. Foto: Espen Solli/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
På flyttefot!

SEHER.NO: -Samtalene i artisttilværelsen kan bli veldig kjedelige. Ofte er alt basert på hvem du er og hva du har gjort. Det er lett å bli selvsentrert og lei av seg selv, sier den tidligere Idol-deltageren til Adresseavisen.

Hitra-jenta mener det er viktig å bruke tid med folk som hun kjente før hun slo igjennom som artist, for å holde beina på jorda.

Etter at det tidligere i høst ble slutt mellom Margaret Berger (20) og forloveden Odd Sprakehaug (33), lengter hun mer enn noensinne etter å bo nærmere familie og venner i Trondheim.

- Jeg har plutselig skjønt at jeg er trønder. Jeg oppfatter Trondheim og folkene som bor der som litt annerledes, sier hun til avisa.

Berger håper å være på plass i sin nye bolig før jul.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer