Patti Stanger:

Vil hjelpe Gaga og Cooper: - Vi har snakket sammen

«The Millionaire Matchmaker»-profilen avslører at hun er i dialog med Lady Gaga.

HJELPENDE HÅND: Patti Stanger har tilbudt sine tjenester til Lady Gaga og Bradley Cooper. Selv mener hun at duoen ville vært et perfekt par. Foto: NTB Scanpix
HJELPENDE HÅND: Patti Stanger har tilbudt sine tjenester til Lady Gaga og Bradley Cooper. Selv mener hun at duoen ville vært et perfekt par. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I februar kom nyheten om at superstjernen Lady Gaga (33) hadde blitt singel. Både før og etter at forholdet tok slutt, spekulerte flere fans i om 33-åringen hadde funnet kjærligheten med «A Star Is Born»-kollegaen Bradley Cooper (44).

Da bruddet mellom sistnevnte og modell Irina Shayk (33) slo ned som en bombe i Hollywood i juni, fikk ryktemølla ytterligere fart på seg.

Den amerikanske datingeksperten og «The Millionaire Matchmaker»-programlederen Patti Stanger (58) avslører nå at hun var en av mange som håpet på en romanse mellom skuespillerstjernene.

RYKTEFLOM: Etter at Bradley Cooper angivelig skal ha blitt singel, spekuleres det om han og Lady Gaga vil finne hverandre. Vis mer

- Et maktpar

I et nytt intervju med Fox News åpner 58-åringen opp om sin karriere, og røper at hun nå ønsker å ta Cooper inn som en klient, og hjelpe ham i kjærlighetslivet. Selv mener hun at 44-åringen har godt av å «ta en pause fra å date modeller».

- Jeg ville likt å se ham og Gaga sammen. De ville blitt et maktpar. Jeg kjenner henne personlig og tror derfor de ville vært en kul og interessant match, sier hun.

Stanger mener at Gaga har de kvalitetene og egenskapene som kreves for å utfordre Cooper, og at duoen dermed har et svært godt utgangspunkt for en langvarig relasjon.

- Trenger ikke betale

Selv om Stanger så langt ikke har hatt en finger med i spillet hva gjelder Gagas kjærlighetsliv, forklarer 58-åringen at det har vært oppe til diskusjon.

- Vi har snakket om det, sier hun.

Og dersom Gaga og Cooper skulle benytte seg av Stangers tjenester, er hun mer enn villig til å hjelpe dem.

- Jeg gjør det gratis. De trenger ikke å betale meg en krone, sier hun.

REAKSJONER: Det er mange som har ment at «Shallow»-opptredenen til stjernene Lady Gaga og Bradley Cooper avdekket romantiske følelser mellom de to. Nå har en ekspert på kroppsspråk uttalt seg. Vis mer

- Kysset

Hvorvidt Lady Gaga behøver hjelp med kjærligheten, er derimot usikkert. I juli ble artisten nemlig avbildet kyssende sammen med lydteknikeren Dan Horton (37) i Los Angeles. Det satte naturligvis en demper på romanseryktene rundt henne og Cooper.

- De kysset og satt tett til hverandre mens de snakket sammen, sa en kilde til People, og fortsatte:

- Ironisk nok hadde hun et bord rett ved fortauet, så hun var åpenbart komfortabel med å bli sett sammen med ham. Hun virket veldig lykkelig når hun snakket med mannen.

Ifølge flere amerikanske medier, deriblant US Weekly, har 37-åringen jobbet for Lady Gaga og hennes «Enigma»-show i Las Vegas siden november 2018.

Saken fortsetter under:

Gått videre

Bradley Cooper har på sin side ikke blitt observert offentlig med noen nye kvinner siden bruddet, og har holdt en lav profil de siste månedene.

Det er som derimot ser ut til å være sikkert, er at Coopers eks, Irina Shayk har gått videre.

I juli ble nemlig 33-åringen observert i het omfavnelse med en ny mann i New York. Ifølge det amerikanske nettstedet The Blast heter mannen Alec Maxwell, og jobber som redaktør i den britiske utgaven av motemagasinet Vogue.

LES OGSÅ: Dette er alle damene Bradley Cooper har datet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer