POPULÆR: Fredrik Skavlan og programmet "Først & Sist" var fast inventar i "Gullrekka" på fredagskvelden.  Foto: SCANPIX
POPULÆR: Fredrik Skavlan og programmet "Først & Sist" var fast inventar i "Gullrekka" på fredagskvelden. Foto: SCANPIXVis mer

- Vil helt sikkert bli sendt på NRK

Fortvil ikke - Fredrik Skavlans "svenske" talkshow vil bli sendt i Norge!

SEHER.NO: Fredagskongen Fredrik Skavlan (42) gjør comeback på svensk tv, men fortvil ikke. Talkshowet "Skavlan" vil mest sannsynlig også sendes på NRK.

- Programmet vil helt sikkert bli sendt på NRK, men akkurat når og hvor tror jeg ingen har tatt en beslutning på, sier Charlo Halvorsen til Dagbladet.

Skavlans nye program skal etter planen sendes på SVT1 i januar 2009, og settes opp i beste sendetid på fredager.

Halvorsen tror ikke NRK velger å sende programmet i samme tid på NRK.

- Dette blir jo et helsvensk talkshow, som er veldig rettet mot et svensk publikum, så det blir neppe satt opp i prime-time på NRK. Det kan jeg ikke tenke meg.

Da det ble kjent at Skavlan skulle gjøre TV-comeback uttalte han at han gledet seg, men at det likevel var noen små bekymringer.

- Dette er på mange måter som å begynne på nytt. Selv om jeg har mye erfaring med tv, skal jeg jo inn i et nytt land som har en annen kultur enn den jeg er vant med. Det er helt andre mennesker som skal underholdes nå, enn da jeg gjorde "Først & Sist". Men den største utfordringen blir vel å gjøre meg forstått, sa han til Dagbladet.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Skavlan tilbake på skjermen