- Vil heller være sterk enn beinete

Pink poserer naken for Australsk magasin, og sier hun ikke vil gå ned noen kilo.

SEOGHØR.NO: Den 34 år gamle artisten Pink er for tiden i medias søkelys, grunnet en mystist twitter-melding i mai, som hintet om at en ny baby var på trappene.

Men dette stoppet ikke den atletiske stjernen fra å posere naken for Australias «Who Magazine».

«Just Give Me a Reason»-sangeren viste frem sine imponerende tatoveringer, da hun var på forsiden av magasinets «Body Issue» torsdag.

Sangeren har alltid virket svært selvsikker, og nå forteller hun at hun tror det har noe med oppveksten hennes å gjøre. Pink drev nemlig med gymnastikk da hun var yngre.

STOLT: Pink er stolt av kroppen sin og vil at unge jenter skal slutte å tenke på vekt.  Foto: Faksimile
STOLT: Pink er stolt av kroppen sin og vil at unge jenter skal slutte å tenke på vekt. Foto: Faksimile Vis mer

- Jeg drev med turn i 8 år og jeg tror det endret min tankegang. I stedet for å tenke «er jeg tynn?» så tenkte jeg heller på om jeg var sterk nok, rask nok eller hvordan jeg kan bruke kroppen min, sa hun til magasinet ifølge DailyMail.

Den korthårede skjønnheten så komfortabel og glad ut på forsiden av bladet, og forteller at hun har et godt forhold til egen kropp.

- Jeg kunne sikkert gått ned et par kilo, men jeg vil heller være sterk enn beinete, sier hun.

DATTEREN: Pink er opptatt av at datteren Willow (3) skal få et like godt forhold til egen kropp, som hun har.  Foto: Stella Pictures
DATTEREN: Pink er opptatt av at datteren Willow (3) skal få et like godt forhold til egen kropp, som hun har. Foto: Stella Pictures Vis mer

Den rocka artisten, har datteren Willow (3), og jobber med å gjøre henne like selvsikker på egen kropp. Pink forteller at hun vil at unge jenter skal vokse opp med et positivt forhold til kroppen sin, og heller fokusere på å sportslige konkurranser enn å bekymre seg for vekt.På tross av den gode selvtilliten og tøffe holdningen, har stjernen hatt mye motgang.

«So What»-stjernen avslører at hun ble fortalt at hun aldri ville slå gjennom i musikkindustrien fordi hun ikke var pen nok.

- Jeg har alltid blitt sett på som maskulin. En jente som meg kan ikke hvile på utseendet. Jeg har alltid fått hør at 1Du kommer aldri til å pryde noen forsider. Du er ikke pen nok.»

- Men jeg er helt komfortabel med det. Jeg kjenner mine sterke sider: Jeg jobber hardt, jeg er talentfull, jeg er morsom og jeg er en bra person, sier hun til Redbook magazine, ifølge Contactmusic.com.

LES MER: Viste frem magemusklene