Gwyneth Paltrow får stadig oppmerksomhet for sine uttalelser om helse og kosthold. Foto: NTB Scanpix
Gwyneth Paltrow får stadig oppmerksomhet for sine uttalelser om helse og kosthold. Foto: NTB ScanpixVis mer

Vil heller ta narkotika enn å spise kunstig mat

Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrows ekstreme kosthold vekker oppsikt.

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernen Gwyneth Paltrow (43) er ikke bare berømt for sine prestasjoner på det store lerretet.

Den blonde skjønnheten, som føler seg vakrere i dag enn for 20 år siden, er kjent for å ha et ekstremt sunt kosthold og strenge treningsrutiner.

I 2011 sjokkerte hun britiske TV-seere da hun fortalte programlederen Jonathan Ross at hun heller ville røyke det livsfarlige narkotiske stoffet crack enn å spise bearbeidet ost.

Nå, fem år senere, holder hun fremdeles fast ved samme valg. Det avslører hun på livstilsnettstedet sitt Goop.com.

- Det kan du banne på. Crack er kanskje ekstremt, men ost på sprayboks er ikke noe for meg, svarer hun en Goop-leser som lurer på om hun ennå står for den sjokkerende uttalelsen, ifølge UsWeekly.com.

Saken fortsetter under bildet.

SUNNE OPPSKRIFTER: Paltrow har skrevet flere bøker om helse og kosthold, og er nå i full gang med promoteringen av sin nyeste kokebok It's All Easy. Foto: NTB Scanpix
SUNNE OPPSKRIFTER: Paltrow har skrevet flere bøker om helse og kosthold, og er nå i full gang med promoteringen av sin nyeste kokebok It's All Easy. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Skeier ut i blant

Paltrows strenge 2016 Goop-diett forbyr henne å spise ting som rødt kjøtt, melkeprodukter, mais, soya, tilsatt sukker, hvit ris, skalldyr, koffein, gluten, tomater, auberginer, paprika og poteter

- Jeg prøver å spise så sunt som mulig, men jeg koser meg med vin og pizza også, og da spiser jeg hver eneste bit.

- Deilig mat bør nytes med glede. Balanse er viktig, men la oss innse det; ingenting er bedre enn en god pizza, deler hun og innrømmer samtidig at hun i blant unner seg pommes frites og martini også.

Saken fortsetter under bildet.

TOBARNSMOR: Gwyneth innrømmer at det er vanskelig å få barna til å følge hennes kosthold-regime. Foto: NTB Scanpix
TOBARNSMOR: Gwyneth innrømmer at det er vanskelig å få barna til å følge hennes kosthold-regime. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Iron Man»-stjernen, som er midt i sluttoppgjøret av skilsmissen fra Chris Martin (39), avslører at barna deres Apple (11) og Moses (10) elsker hvitt sukker, hvite karbohydrater og bearbeidet mat.

- Jeg prøver å ha sunne matvarer hjemme, men hvis vi går forbi en potetgullpose på flyplassen eller Apple ser en Mexicans cola, så sklir alt ut.

Etter bruddet fra «Coldplay»-vokalisten har Gwyneth funnet lykken med «Glee»-produsenten Brad Falchuk (44).

LES OGSÅ: Gwyneth Paltrow og Pia Tjelta med gladmelding til norske fans