- Vil heller sitte i undertøyet enn å banne på TV

Men Henriette Steenstrup blir ikke flau av det hun gjør på tv.

<strong>TILDEKKET:</strong> Etter å ha bundet Atle Pettersen fast til senga synger Henriette Steenstrup: «Jeg tar hensyn nå, du skal få slippe å se hva du gyver løs på», og trer en papirpose over hodet. Foto: TV 2
TILDEKKET: Etter å ha bundet Atle Pettersen fast til senga synger Henriette Steenstrup: «Jeg tar hensyn nå, du skal få slippe å se hva du gyver løs på», og trer en papirpose over hodet. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: TV-serien «NÅRJE» har fått mye oppmerksomhet for Henriette Steenstrups (37) vulgære kvinneskikkelser. Men til tross for en rekke drøye innslag, som nettfarsotten med Atle Pettersen, den svært vulgære kontoransatte eller som medlem i fetisj-klubben, blir hun ikke flau på jobb.

- Jeg blir ikke flau av å gjøre det, men jeg klarer å se det sånn som folk ser det, at det der, det var kanskje litt mye, sier Henriette Steenstrup til Dagbladet Søndag.


- Hvis jeg i utgangspunktet tror det blir morsomt, er jeg villig til å gå ganske langt. Men med språk og sånn, der er nok jeg mer alternativ. Det å banne på tv for eksempel. Det sitter langt inne for meg. Det synes jeg er verre enn å sitte i undertøyet sammen med Atle Pettersen, sier Steenstrup, som mener det er en del av jobben å pushe grensene for hva en dame får lov til å gjøre.

Hun møtte skuespillerektemannen Fridtjof Såheim (43), som også spiller i «NÅRJE» for sju år siden. De fikk sitt første barn Ebba for fire år siden, og sønnen Billy ble født i november i fjor.

Han derimot har tidligere innrømmet til Dagbladet, at han kan bli flau av det kona foretar seg.

- Hun er ti ganger så rå i kjeften som de verste gutta. Jeg spilte selv i scenen og var utrolig flau. Jeg skal forholde meg til verdens drøyeste dame, som i tillegg er kona mi, sa Såheim til Dagbladet.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Bilen begynte å trille med baby i baksetet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer