FENGSELET VENTER: Om ikke Lindsay Lohan er tilbake i Los Angeles i morgen, venter det trolig fengsel. Foto: Stella Pictures
FENGSELET VENTER: Om ikke Lindsay Lohan er tilbake i Los Angeles i morgen, venter det trolig fengsel. Foto: Stella PicturesVis mer

- Vil heller i fengsel enn rehab

Stjernen fester i Cannes tross den viktige høringen i LA fredag...

SEHER.NO: Lindsay Lohan (23) er for tiden i Cannes, der festingen nok en gang styrer livet hennes. Egentlig må hun være tilbake i Los Angeles for en viktig høring fredag. Skandalestjernen har nemlig brutt prøvevilkårene flere ganger etter at hun i 2007 ble funnet skyldig i fyllekjøring.

Om hun ikke viser seg i rettslokalene, blir det truet med fengselsstraff. Men Linsday hevder passet hennes er stjålet og at det ikke er noen mulighet for at hun kan vende tilbake til USA.

Nå forteller Lindsays far, Michael Lohan, at Lindsay heller vil i fengsel enn å måtte tilbake i rehabilitering.

- Lindsay behøver ikke å gå gjennom fengselsprosessen. Hun tror at tre dager i fengsel er bedre enn 60 dager i rehab, men hun tar feil. Lindsay forstår ikke hvor forferdelig det er å være i fengsel i en, to, tre dager eller lenger. Det er noe som kommer til å henge igjen i resten av hennes liv, sier han til AzCentral.

Og det kan se ut som Lohan får ønsket sitt oppfylt, og blir å finne bak lås og slå i en oransje fengselsdrakt.

Likevel er ikke alle like sikre på hvor sant det Michael Lohan sier er.

«Vi hører hva han sier, men kilden tatt i betraktning, tar vi dette med en klype salt», skriver kjendisbloggeren Perez Hilton.


Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå risikerer hun fengsel