VIL IKKE HA EGNE BARN: Oprah Winfrey har gjort en stor innsats for barn gjennom veldedighet, men selv vil hun ikke ha barn. Foto: NTB Scanpix
VIL IKKE HA EGNE BARN: Oprah Winfrey har gjort en stor innsats for barn gjennom veldedighet, men selv vil hun ikke ha barn. Foto: NTB ScanpixVis mer

Oprah Winfrey:

Vil heller ha valper enn egne barn

- Jeg har aldri angret på å ikke få barn.

(Seoghør.no): I et nylig intervju med magasinet «Good Housekeeping» avslører talkshow-dronningen Oprah Winfrey (63) at hun aldri har hatt behovet for å få barn.

EGET SHOW: Oprah gjorde stor suksess med sitt eget talkshow The Oprah Winfrey Show, før hun la det ned i 2011. Foto: NTB Scanpix
EGET SHOW: Oprah gjorde stor suksess med sitt eget talkshow The Oprah Winfrey Show, før hun la det ned i 2011. Foto: NTB Scanpix

Vis mer

- Jeg har ikke tålmodigheten. Jeg har tålmodigheten for valper, men det er bare for en liten periode, uttalte superstjernen som for tiden er aktuell med tv-serien «Sugar Star Baby».

63-åringen, som er mest kjent fra programmet «The Oprah Winfrey Show» hvor hun selv var programleder, har vært sammen med sin partner Stedman Graham (65) i snart 31 år.

Til tross for det lange forholdet forteller Winfrey at hun aldri har følt presset for å slå seg til ro, skriver nettstedet Hello.

KJÆRESTER: Oprah Winfrey og kjæresten Stedman Graham har holdt sammen i 31 år. Foto: NTB Scanpix
KJÆRESTER: Oprah Winfrey og kjæresten Stedman Graham har holdt sammen i 31 år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Når jeg følte folk presset meg til å gifte meg eller å få barn, visste jeg at jeg aldri kom til å angre hvis jeg ikke gjorde det. Jeg føler at jeg er mor til verdens barn, uttalte hun.

For selv om talkshow-dronningen ikke vil ha barn selv har hun adoptert flere jenter fra Sør-Afrika.

Startet egen kostskole

Dinner Finally! Our house to South Africa to your House.. blesssings🦃❤️

Et innlegg delt av Oprah (@oprah)

Inspirert av hennes vanskeligstilte bakgrunn startet nemlig Winfrey en egen kostskole for jenter i 2007, «The Oprah Winfrey Leadership Academey for Girls».

Kostskolen som skal gi utdanningsmuligheter for fattige jenter i Sør-Afrika, og har hittil finansiert skolegangen til hele 172 jenter hvor 20 av de går på college i USA.

- Kjærligheten kjenner ingen grenser. Det spiller ingen rolle om et barn kom fra livmoren eller om du har funnet den personen i en alder av to, 10 eller 20 år. Så lenge kjærligheten er ekte, det er ren omsorg og det kommer fra en god plass, fungerer det, uttalte hun.

- Det er mye mer givende enn jeg noensinne hadde forestilt meg. Jeg gjorde dette først og fremst for å hjelpe dem, men de har brakt en helt ny gnist til livet mitt som jeg ikke kan forklare.

Suksessrik

Oprah Winfrey blir av mange hyllet som et forbilde som inspirerer millioner av mennesker verden rundt med sin medmenneskelighet og sitt brennende engasjement.

Superstjerna har blant annet blitt kåret til en av verdens mektiske kvinner opptil flere ganger og gjorde stor programsuksess med talkshowet «The Oprah Winfrey Show» før det ble lagt ned i 2011

Da hadde superstjerna holdtpå siden 1987 hatt flere av verdens største superstjerner som gjester.

Talkshowet med til daglig sju millioner seere er blant USAs mest populære tv-programmer gjennom tidene, og suksessen ble ikke noe mindre da Winfrey startet sin egen TV-kanal «OWN: The Oprah Winfrey Network», hvor hun er kanalens ansikt og stemme utad.

Nå for tiden gjør superstjernen stor suksess med tv-serien «Sugar Star Baby» og skal snart være med i en nyinnspilling av filmen «A Wrinkle in Time» som angivelig skal ha premiere i 2018, ifølge Hello.

- DÅRLIG SERVICE: I et intervju blir Oprah Winfrey spurt ut om rasisme. Hun forteller da om hvordan hun ble behandlet da hun nylig besøkte en veskebutikk i Sveits. Butikken har i ettertid avvist rasismeanklagene. Video: Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Les også: Katy Perry i merkelig intervju: - Jeg skal gi dere sparken.