HAR ALT?: Jennifer Aniston har et sunt kosthold og et aktivt liv. Og en god del penger på konto. Foto: All Over Press
HAR ALT?: Jennifer Aniston har et sunt kosthold og et aktivt liv. Og en god del penger på konto. Foto: All Over PressVis mer

- Vil heller ha pengene

Amerikanske kvinner velger penger fremfor sunn kropp.

SEHER.NO: Hvis amerikanske kvinner kunne valgt mellom Jennifer Anistons (38) kropp eller en million dollar, ville tre av fire valgt pengene.

New York post skriver under tittelen "Jeg vil helst være feit og rik" at Woman's Day og AOL Body har spurt 6905 kvinner om deres kroppsbilde og helse.

57 prosent av de spurte svarte at de regner seg selv som overvektige, mens 30 prosent innrømte at de følte seg "ukomfortable og flaue" over kroppene sine.

37 prosent sa at deres høyeste ønske er å bli tynnere.

"Hvis du kunne valgt: Ville du hatt Jennifer Anistons fysikk eller vært en millionær?", ble kvinnene spurt.

Hele 78 prosent svarte "Jeg vil heller ha pengene", mens de resterende 22 prosentene svarte at de helst ville se ut som den tidligere "Venner for livet"-stjernen.

Hva ville du valgt? Si din mening til høyre!
- De tenker sikkert: "Jeg tar millionen, og bruker en del til å betale en trener til å få meg i form, og så har jeg penger til overs", sier redaktør Jane Chestnutt i Womans' Day til avisa.

AOL Body-redaktør Tanya Mancini tror at kvinnene som valgte Aniston, gjorde dette fordi hun er i god form, men ikke en som ser ut som om hun har sultet seg.

Åtte prosent av de spurte svarte at de trente jevnlig.

- Jeg tror det viser at kvinner vet de er overvektige, men at de ikke vil gjøre noe med det, avslutter Mancini.

LES OGSÅ: Anistons hemmelige mann