PLANLEGGER GIGANTSHOW: - Vi overveier en kjempemessig minnekonsert, som vil bli overført til hele verden. Forhåpentligvis med Janet og hennes brødre som deltagere, forteller AEG-sjef, Randy Philips. Foto: All Over Press
PLANLEGGER GIGANTSHOW: - Vi overveier en kjempemessig minnekonsert, som vil bli overført til hele verden. Forhåpentligvis med Janet og hennes brødre som deltagere, forteller AEG-sjef, Randy Philips. Foto: All Over PressVis mer

Vil hedre Jacko med kjempekonsert

Nå bønnfaller AEG-sjefen søsteren Janet om å stille.

SEHER.NO: Det skulle bli den største konsertrekken i historien. 50 ganger Michael Jackson i London, som på en gang skulle begeistre popverdenen og markere "The King of Pops" gjenoppstandelse. Den planen ble derimot ødelagt av popkongens plutselige bortgang.

Nå ser det imidlertid ut som om de mange millioner Jackson-fans verden over likevel får noe å glede seg over. Ifølge sjefen i AEG, som opprinnelig sto bak de 50 London-konsertene, har Janet Jackson og hennes brødre nemlig en plan om å minne popguruen med en kjempekonsert på O2 Arena - arenaen som skulle ha dannet rammen om de planlagte Jackson-konsertene.

Skal man tro AEG-sjefen, Randy Philips som han heter, vil konserten finne sted på Michaels bursdag 29. august - datoen der superstjernen ville fylt 51 år.

- Akkurat nå diskuterer vi hvorvidt vi kan presentere produksjonen av "This is it"-turneen, som allerede har blitt innspilt under treningen i  Staples Center i Los Angeles, sier han til Sky News.

Hvis det blir noe av den planlagte minnekonserten, blir den gigantisk, hevder Philips.

- Vi overveier en kjempemessig minnekonsert, som vil bli overført til hele verden. Forhåpentligvis med Janet og hennes brødre som deltagere. Vi er nødt til å gjøre noen tøffe beslutninger denne uka, hvis ikke rekker vi det ikke innen 29. august, forteller han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
Er dette et gjenferd?