GAVMILDE: Om du er så heldig at du kommer igjennom nåløyet og får jobbe for Kim Kardashian og Kanye West, vil du blant annet få 700.000 i året. I tillegg til ny bil og bo i luksushuset deres i Bel Air i Los Angeles. Foto: All Over Press
GAVMILDE: Om du er så heldig at du kommer igjennom nåløyet og får jobbe for Kim Kardashian og Kanye West, vil du blant annet få 700.000 i året. I tillegg til ny bil og bo i luksushuset deres i Bel Air i Los Angeles. Foto: All Over PressVis mer

Vil ha tre barnepiker til babyen

Planlegger å bygge egen fløy til barnepikene.

SEOGHØR.NO: I helgen droppet superparet Kanye West (35) og Kim Kardashian (32) den prestisjetunge Grammy Awards hvor Kanye vant tre priser.

De valgte heller å ta en romantisk ferie til Brasil. Nå planlegger de livet etter at den kommende babyen har blitt født, og de være villige til å strekke seg langt for å få de beste barnepikene til babyen.

Ifølge en kilde bladet Grazia har snakket med går de med planer om å bygge en egen fløy på luksushjemmet sitt, slik at de tre barnepikene kan bo med dem døgnet rundt.

- Som alltid med Kim og Kanye, når de først gjør noe, gjør de det skikkelig. Hver barnepike vil få en årslønn på over 700.000 kroner, en bil og nye telefoner slik at de kan holde kontakten med rapperen og reality-stjernen døgnet rundt.

Videre forteller kilden at den nye delen av huset vil bestå av tre soverom, tre bad, et eget barnerom, kjøkken og en egen spa-avdeling. Dessuten er det viktig for dem at de får litt privatliv. Derfor bygger de en egen fløy. Slik at de fremdeles kan få tilbringe tid sammen alene som en familie.

De som synes dette høres ut som en bra jobb og kunne tenke seg å bo sammen med to av verdens største kjendiser, må derimot belage seg på å gå igjennom tøffe intervjurunder. Kilden forklarer:

- Alle de aktuelle kandidatene skal igjennom tøffe intervjuer, og kontraktene vil være helt vanntette. De vil være helt sikre på at de som får jobbene ikke blir «starstrucked» og søker kun for at de er berømte, så de ser etter personer som har jobbet for kjendiser før.

LES OGSÅ: Kates bryster satte New York på hodet