Vil ha tid til å være mamma

Maria Mohn må kombinere artistkarrieren og morsrollen. Se video!

STØTTENDE EKTEMANN: Maria får god støtte av ektemannen Ole Henrik Mohn Pettersen. Han må nok passe ekstra på parets to barn fremover, når Maria blir fullt opptatt med Idol. Foto: Lina Hekkli/ Seher.no
STØTTENDE EKTEMANN: Maria får god støtte av ektemannen Ole Henrik Mohn Pettersen. Han må nok passe ekstra på parets to barn fremover, når Maria blir fullt opptatt med Idol. Foto: Lina Hekkli/ Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se Maria og ektemannen nederst i saken!


SEHER.NO:
Hektiske uker venter Maria Mohn (28) som fredag kveld ble en av to finalister som gikk videre i «Idol». Mohn er en av få deltagere som har barn, og er noe usikker på hvordan hun nå skal kombinere musikkarieren og morsrollen.
 
- Jeg tror det skal gå bra. Jeg har veldig forståelsesfull kjæreste, og får mye støtte fra familien. Men jeg håper jeg får sett barna nok, sier hun til Seher.no.
 
Marias ektemannen Ole Henrik Mohn Pettersen (31) satt i salen under semifinalen og forteller at han var både stolt og nervøs på konas vegne.

- Jeg var nervøs i starten, og tenkte det kan være vanskelig å gjennomføre, men det klarte hun bra. Jeg visste at hun kunne klare det.
 
Paret har vært sammen i fjorten år og har sønnen Johannes og datteren Rebecca, som ikke var med i salen fredag kveld.
 
- Det er litt for sent for dem å være med i studio, så de er på hotellrommet sammen med svigermor, sier Maria.
 
Familien Mohn bor i Fredrikstad og pendler til hovedstaden når Maria jobber med «Idol». Paret mener en praktisk mulighet kan være å skaffe en leilighet i hovedstaden, dersom Maria går langt i finalen.
 
- Vi kunne fått en liten leilighet, men det er langt frem i tid. Jeg trives veldig godt i Fredrikstad, for der har jeg familien. Det er ikke langt til Oslo, så vi kjører foreløpig, sier den nye finalisten.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Skal kysse kjæresten i hele kveld  

Se video med Maria og ektemannen her:


[obj:media:10100]Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer