LILLY-KLAR: - Kanskje det? Det hadde jo vært helt fantastisk! Jeg har ikke tenkt tanken før nå, men det skal jeg faktisk forsøke å få til, sier Charlotte Thorstvedt om venninnen Lily Allens mulige gjesteopptreden i X Factor.. Foto: Anders Myhren/Seher.no
LILLY-KLAR: - Kanskje det? Det hadde jo vært helt fantastisk! Jeg har ikke tenkt tanken før nå, men det skal jeg faktisk forsøke å få til, sier Charlotte Thorstvedt om venninnen Lily Allens mulige gjesteopptreden i X Factor.. Foto: Anders Myhren/Seher.noVis mer

Vil ha stjernevenninne til X Factor

- Hun er sprø og gal, jeg digger henne! sier TV 2s Charlotte Thorstvedt.

Se videointervjuet med Charlotte Thorstvedt nederst i saken!

SEHER.NO: Fredag forrige uke spilte superstjernen Lily Allen (24) konsert på Øya-festivalen i Oslo. Samme dag kunne VG melde at årets "X Factor"-programleder Charlotte Thorstvedt (22) hadde havnet på nachspiel hos den britiske sangeren. Til Seher.no bekrefter TV 2-kjendisen at så var tilfelle.

- Jeg var på nachspiel på rommet hennes, der vi satt og pratet bare tull. Dagen etter hadde hun lagt igjen en beskjed på telefonen min, der hun sa at hun håpet jeg hadde ordnet meg billetter og backstage-pass til konserten. Men da var jeg på jobb med X Factor og rakk ikke å komme på konserten. Det var skikkelig bittert! fortelller hun.

- Hvordan klarte du å komme i kontakt med henne?

- Jeg kjenner gutta i Glasvegas, og de kjenner henne. Dermed ble det bare sånn, sier Thorstvedt, som falt pladask for superstjernens væremåte.

- Hun er sprø og gal - jeg digger henne!

Nå vil 22-åringen forhøre seg for muligheten til at Lily Allen er blant dem som gjester TV-programmet hennes i løpet av høsten.

- Kanskje det? Det hadde jo vært helt fantastisk! Jeg har ikke tenkt tanken før nå, men det skal jeg faktisk forsøke å få til, sier hun til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Jeg har ikke ligget med så mange

Se videointervjuet med Charlotte Thorstvedt her:

[obj:media:7948]

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.