Vil ha samme bryster som venninnen

Nå planlegger TV-stjernen å legge seg under kniven for å få viljen sin.

NYE PUPPER: Nyttårsaften stilte Nicole «Snooki» Polizzi i dette utringede antrekket på en fest i Las Vegas, men hun er tydligvis ikke helt fornøyd med sine bryster. Foto: All Over Press
NYE PUPPER: Nyttårsaften stilte Nicole «Snooki» Polizzi i dette utringede antrekket på en fest i Las Vegas, men hun er tydligvis ikke helt fornøyd med sine bryster. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: MTVs «Jersey Shore»-stjerne Nicole «Snooki» Polizzi viste seg dypt utringet på en fest i Las Vegas på nyttårsaften. Likevel er hun ikke helt fornøyd med sitt frontparti.

På spørsmål fra TV-kanalen E! om hun kommer til å fikse på brystene, svarte hun at det kommer til å skje i løpet av kort tid.

- Veldig snart, veldig snart. Jeg håper å få gjort det i løpet av de neste månedene, uttalte «Snooki» under premieren av den femte «Jersey Shore»-sesongen.

Men realitystjernen har ingen intensjoner om å få større bryster.

- De har en fin størrelse nå, men jeg vil ha de slik de er nå også når jeg ikke har BH, sier hun til E!.

Og inspirasjonen bak «Snookis» kommende kirurgiske inngrep er hennes «Jersey Shore»-kollega «JWoww».

For en tid tilbake twitret «Snooki» nemlig at hun ville ha like fine pupper som henne, skriver celebslam.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste fram sin nye kropp på twitter

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer