Vil ha «Robinson»-deltagere fra MC-bande

- Outlaws er et kriminelt MC-miljø som definerer seg utenfor loven.

<strong>TØFF KONKURRANSE:</strong> «Robinsonekspedisjonen» vil gjerne ha variasjon i deltagerne sine. Her er gjengen fra 2010.
TØFF KONKURRANSE: «Robinsonekspedisjonen» vil gjerne ha variasjon i deltagerne sine. Her er gjengen fra 2010. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Strix Televisjon og TV3 leter for tiden etter deltagere til neste sesong av «Robinsonekspedisjonen», og denne gangen leter de etter tøffe menn og damer til øykonkurransen.

Ifølge VG har kanalen publisert en etterlysning etter «Robinson»-deltagere på MC-klubben Outlaws nettsider - og det til tross for at over halvparten av klubben er domfelte, og at Outlaws har en lang historie med vold og narkotika.
 
- Jeg rister på hodet når jeg hører hva Strix har gjort: Outlaws er et kriminelt MC-miljø som definerer seg utenfor loven. Det er noe de aller, aller fleste vet, og i hvert fall må man kunne forutse at Strix var klar over dette. For meg høres dette helt vannvittig ut, og jeg nekter å tro at ledelsen i TV3 har vært klar over det her, sier sjef for taktisk etterforskning i Kripos, Atle Roll Matthiesen til VG.

Programdirektør i TV3, Trygve Rønningen, mener det er blitt gjort en feil, og at kanalen aldri burde søkt etter deltagere i MC-miljøet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kan bli Charlie Sheens assistent

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer