VIL HA PENGER: Blake Fielder-Civil har tidligere tatt på seg skylden for å ha ødelagt Amy Winehouse. Likevel krever han penger for "jobben" når han snart blir hennes eksmann. Foto: All Over Press
VIL HA PENGER: Blake Fielder-Civil har tidligere tatt på seg skylden for å ha ødelagt Amy Winehouse. Likevel krever han penger for "jobben" når han snart blir hennes eksmann. Foto: All Over PressVis mer

Vil ha penger for å holde tett om Amy

Blake Fielder-Civils taushet er til salgs for 10 millioner kroner.

SEHER.NO: - Jeg er ikke interessert i Amys penger. Jeg vil ikke ha en krone av henne, sa Amy Winehouses ektemann - og snart eksmann - Blake Fielder-Civil forrige uke.

Nå har imidlertid den narkomane fengselsfuglen ombestemt seg, og krever likevel penger av Rehab-sangerinnen for å holde tett om deres liv sammen. Hans nøkterne instilling fra forrige uke har han allerede glemt.

- Det der var bare et spill. Blake har bedt Amys manager om 10 millioner kroner for å forlate ekteskapet i stillhet og ikke skrive en bok om det, sier en nær venn av Amy ifølge News of the World.

- Han er så falsk. Han vil ha betaling. Penger er drifkraften hans.

Denne uken ble Blake sendt tilbake til fengsel, etter at han ikke bestod en narkoprøve på rehabiliteringssenteret hvor han befant seg. Samtidig skal han ha fortalt sin mor Georgette at Amys far skal ha tilbudt ham en halv million kroner dersom han ville gå med på en skilsmisse.

Tilbudet fra Mitch Winehouse skal ha kommet etter at det ble kjent at Blake var den som gjorde hans datter avhengig av sterke narkotiske stoffer. Men Blakes mamma synes tilbudet er for dårlig.

- Mitchs tilbud om en halv million er en fornærmelse. Amy er verdt 100 millioner kroner og Blake er ektemannen hennes. Han har krav på minst 30 millioner etter alt han har vært gjennom med henne, sier Georgette.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no

LES OGSÅ: Farvel-sex på sykehuset