Vil ha Obamas døtre til "Hannah Montana"

- De er litt sånn som meg før jeg fikk karriere, sier Miley Cyrus.

ØNSKER VELKOMMEN: - Det ville vært skikkelig kult å få dem på besøk på settet, sier Miley Cyrus. Foto: Stella Pictures
ØNSKER VELKOMMEN: - Det ville vært skikkelig kult å få dem på besøk på settet, sier Miley Cyrus. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Det hjelper å ha en pappa som er nyvalgt president når man drømmer om å møte sitt store idol. Det får Malia (10) og Sasha Obama (7) erfare.

Barack Obamas (47) skjønne døtre skal være store fans av Miley Cyrus' (15) Disney-karakter Hannah Montana, og ifølge Mileys pappa Billy Ray Cyrus kan det hende at datteren får besøk av Obama-jentene om kort tid.

- De gjør nok det. De har stående invitasjon. Hannah Montana-filmen kommer ut i april. Kanskje det kan skje noe rundt den tid. Kanskje ikke. Jeg vet ikke... Jeg må holde det hemmelig, forteller Billy Ray til Access Hollywood.

Og datteren Miley vil gjerne ha besøk av Malia og Sasha på jobb.

- Det ville vært skikkelig kult å få dem på besøk på settet. De kunne se hva vi gjør, og vi kunne høre hva de gjør, sier Miley.

Hun vet hva det vil si å vokse opp med en berømt pappa, og tror hun en hel del til felles med Obama-døtrene.

- De er på en måte som meg før jeg fikk min egen karriere. Man blir liksom kastet inn i det på grunn av deres far og faren min... Så jeg vil at besøket skal være normalt og de kunne henge på settet med normale jenter. Jeg tror det ville vært moro for dem, sier 15 år gamle Miley.

Ledelsen hos Disney har heller ingenting å utsette på et fremtidig besøk fra USAs nye førstefamilie.

- Vi er kjempeglade for at Malia og Sasha er fans, og så lenge det er greit for foreldrene deres er de hjertelig velkomne til settet for Hannah Montana og alle de andre Disney Channel-programmene for en gjesterolle eller bare et besøk - når som helst, sier filmselskapets talsperson til Access Hollywood.

Har du tips om kjendisene? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: Jan Oddvar fra Bodø glemmer ikke Sarah Palin...

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer