SØT OG SPRUDLENDE: Mange tror nok at Miley Cyrus på skjermen og på hjemmebane er samme sak. Men imaget hennes har fått noen sprekker.
SØT OG SPRUDLENDE: Mange tror nok at Miley Cyrus på skjermen og på hjemmebane er samme sak. Men imaget hennes har fått noen sprekker.Vis mer

Vil ha Miley i kondomreklame

Tilbød tenåringsstjernen en million dollar.

SEHER.NO: Miley Cyrus (15) er et forbilde for millioner av unge jenter, særlig som sitt alterego Hannah Montana. Men etter de litt for nakne Vanity Fair-bildene og hennes egne litt småfrekke bilder ble spredd på nettet, så har hennes uskyldige image fått en knekk.

Likvel fikk nok mange et lite sjokk, da det ble kjent at LifeStyles Condoms vil ha henne som frontfigur i deres neste kampanje.

- Med ferske tall om at en av fire jenter har en kjønnsykdom, og med denne høye antallet av gravide tenåringer, tror vi at Miley har både stor påvirkningsmakt og kan relatere seg til dette. Hun er dermed et åpenbart valg når det gjelder å få frem budskapet om sikker sex, sier markedssjef Carol Carozza.

Men det er tvilsomt om Disney-heltinnen Miley vil tenke to ganger på å delta i dette, selv om det er til et godt formål. Og hun tjener mange millioner i året allerede, så det er lite sannsynlig at hun vil la seg friste av tilbudet om en million dollar.

For unge Miley er tydelig på sitt standpunkt om å vente til ekteskapet. Nå gikk det jo ikke helt slik for for eksempel Jamie Lynn og storesøster Britney Spears, selv om de lovet det samme. Men at en 15-åring promoterer sikker sex, det er sannsynligvis for kontroversielt for Disney.  

Skulle hun likevel overraske, så vil hun få mer enn bare millionen. LifeStyle lover henne også gratis kondomer for resten av livet.
Har du et kjendistips? Tips oss her!

LES OGSÅ: Britneys hete sommerferie