«Les Misérables»:

Vil ha mer tid med ektemannen

Ektemannen til Maria Haukaas Mittet, Hans Marius Hoff Mittet har vært svært opptatt den siste tiden frem mot kveldens premiere.

SPENT: Maria Haukaas Mittet gledet seg til å se ektemannen på scenen, selvom hun har sett han i rollen flere ganger før. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
SPENT: Maria Haukaas Mittet gledet seg til å se ektemannen på scenen, selvom hun har sett han i rollen flere ganger før. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Fredag kveld er det duket for storslått premiere på den norske versjonen av «Les Misérables» på Folketeateret i Oslo.

Forestillingen har blitt en av verdens største og mest populære musikaler, og tar med publikum tilbake til 1800-tallet i Frankrike, hvor kjærlighet og lidenskap står sentralt.

Som seg hør og bør dukket flere celebre gjester opp, og et knippe norske kjendiser hadde funnet frem finstasen for anledningen.

Møtte opp for å se ektemannen

En av disse var Maria Haukaas Mittet (38) som har selveste ektemannen Hans Marius Hoff Mittet (40) på scenen i kveld.

- Det her blir jo tredje gangen jeg får se ham i den rollen, og han har Javert (karakteren han spiller, journ. anm.) under huden. Jeg tror jeg slipper å være nervøs på hans vegne, sier hun til Seoghør.no.

Maria forklarer at denne versjonen av den populære musikalen er mer tro til originalen, og at den derfor kan oppfattes som litt mer grotesk. Det gleder hun seg til å se.

- Man får kanskje litt mer følelsen av den desperasjonen som var.

Maria og Hans Marius ble foreldre for annen gang i april i fjor, og med lange forberedelsesdager til musikalen de siste ukene, gleder hun seg til å endelig ha mannen hjemme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer