- Vil ha mer enn en mann i sengen

Filmstjernen mener ekteskap er et gammeldags, umoderne konsept.

TROR IKKE PÅ MONOGAMI: Cameron Diaz kunne aldri tenke seg å dele seng med den samme personen hele livet. Foto: Stella Pictures
TROR IKKE PÅ MONOGAMI: Cameron Diaz kunne aldri tenke seg å dele seng med den samme personen hele livet. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO:  Cameron Diaz (37) tror ikke på å dele seng med den samme person hele livet. Hun mener monogami er et gammeldags, umoderne konsept, og hevder det er helt normalt å ikke tilbringe sitt liv med kun en partner.

- Forhold kan vare i to, tre eller kanskje tjue år. Jeg tror ikke at det er mulig å dele seng med en og samme person hele livet. Det er kanskje en realitet for noen, men desidert ikke for meg, sier Cameron til det tyske magasinet Bunte.

Diaz, som har hatt en lang rekke av affærer med kjente menn som Justin Timberlake, Adam Lavine, Jared Leto og Matt Dillon, mener samfunnet legger for stor vekt på at folk skal gifte seg.

- Vårt samfunn prøver å diktere at du skal være klar for kjærlighet og ekteskap som 18-åring. Men det er bare tull! Bare forestill deg å ha sex med den samme mannen i 10, 20, eller til og med 50 år. Hvis du ikke kan det, så ikke gift deg, sier hun.

«Shrek»-stjernen mener at samfunnets press for å bli gift, indirekte forteller folk at det ikke er greit å være single.

- Du finner ikke ekte kjærlighet, den finner deg. Et eller annet sted der ute, finnes det en, som du kan dele din kjærlighet med. Noen mennesker finner først sin ekte kjærlighet som 50-åring. Og med vår levetid i dag, betyr det at du mest sannsynlig kan få 50 år til med den personen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Er dette Hollywoods lekreste bein?