ØNSKER SEG BARN: Triana Iglesias er enebarn, men vil at hennes egne barn skal vokse opp med mange søsken. Her med kjæresten Yunnick De Bruno. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
ØNSKER SEG BARN: Triana Iglesias er enebarn, men vil at hennes egne barn skal vokse opp med mange søsken. Her med kjæresten Yunnick De Bruno. Foto: Andreas Fadum, Se og HørVis mer

- Vil ha mange barn

Triana Iglesias ønsker seg en stor familie

SEOGHØR.NO: Programleder og modell Triana Iglesias (31) er kjent for å være blant Norges vakreste kvinner og har figurert på forsiden av magasinet Playboy flere ganger.

Nå er hun aktuell som programleder for den sjette sesongen av TV 3-programmet Paradise Hotel.

Denne uken var hun "dama" til programleder Leo Ajkic i NRK-serien Typen til, der hun blant annet fortalte at hun ønsker seg mange barn.

SUKSESS: Triana Iglesias har hatt stor suksess som programleder for Paradise Hotel på TV3, og er også i år tilbake i jobben. Foto: Stella Pictures
SUKSESS: Triana Iglesias har hatt stor suksess som programleder for Paradise Hotel på TV3, og er også i år tilbake i jobben. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg kan godt være karrieremamma, men samtidig er det et eller annet i meg som har lyst til å ha det familielivet. Det å være hjemme med barn.. Jeg har jo ingen søsken så jeg ser for meg at jeg skal ha mer enn ett barn. Jeg skal ha stor familie, sier 31-åringen.

Den populære programlederen var singel i et og et halvt år etter at det ble slutt med DJ-kjæresten Nils Olav "Noa" Lausund.

Paret var forlovet, men valgte til slutt å gå hvert til sitt etter fem år sammen.

I november i fjor fant hun kjærligheten med ny DJ, Yannick «Nuno» de Brito, men hun er fortsatt god venn med eks-kjæresten.

- En av mine aller beste venner er eks-kjæresten min. Jeg er veldig veldig glad i ham. Det er helt ferdig og det kommer aldri til å bli oss igjen, men han er fortsatt en stor del av livet mitt, forteller hun i NRK-serien.

LES OGSÅ: - Jeg hadde gruet meg