Vil ha mammas brudekjole

Madonna har gjennom hele sin suksessfulle karriere sjokkert med sine valg av klær. Da er det kanskje ikke så rart at popstjernen setter stor pris på at det klesplagget datteren Lourdes ønsker å arve etter henne er brudekjolen.

MOR OG DATTER: Når Lourdes en gang i fremtiden skal gifte seg ønsker hun å bruke mammas brudekjole.  Foto: All Over Press
MOR OG DATTER: Når Lourdes en gang i fremtiden skal gifte seg ønsker hun å bruke mammas brudekjole. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Som mor så datter!


SEHER.NO: - Det eneste plagget Lourdes har bedt meg om å ta vare på er brudekjolen min. Hun har lyst til å bære den når hun selv en gang skal gifte seg, sier Madonna i et intervju med Elle Magazine, i følge Girlfriend.no.

Den spreke 48-åringen har aldri vært redd for å vise seg frem i avslørende kostymer og supersexy klær. Hun er et verdenskjent stilikon og superstjerner med Gwen Stefani i spissen kopierer gjerne stilen hennes. Nå er hun derimot bekymret for hvordan hennes 10 år gamle datters klesvaner har blitt.


- Hun er inne i en periode nå der hun bruker jeans som er så tighte at hun såvidt klarer å bøye knærne i dem. Jeg må stadig spørre henne om hun ikke kan ta på seg noe annet. Jeg skulle også ønske hun kunne ta på seg et belte. Jeg har ikke lyst til å se rumpa hennes når hun bøyer deg ned.


 Det hersker vel liten tvil om at Lourdes allerede tripper lett etter i mammas fotspor.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer