HÅPER PÅ KONGELIG HJELP: - Vi har et kongehus som fascinerer. Men vi må ikke først og fremst fokusere på kjendisrekken, sier strategi- og kommunikasjonssjef i Tromsø 2018, Roger Ingebrigtsen. Foto: Frank Rollitz/People Picture/C
HÅPER PÅ KONGELIG HJELP: - Vi har et kongehus som fascinerer. Men vi må ikke først og fremst fokusere på kjendisrekken, sier strategi- og kommunikasjonssjef i Tromsø 2018, Roger Ingebrigtsen. Foto: Frank Rollitz/People Picture/CVis mer

Vil ha kongelig OL-hjelp

Tromsø 2018 vil be kongefamilien om hjelp for å vinne kampen om å få arrangere et OL.

SEHER.NO: Tromsø har tenkt til å vinne sjarmoffensiven overfor Den internasjonale olympiske komité (IOC) ved hjelp av kjente nordmenn, som har internasjonal status.

I tillegg til kongefamilien befinner Ole Gunnar Solskjær, Kjell Magne Bondevik, Ole D. Mjøs, Jan Egeland, Hilde Frafjord Johnsen og Thorvald Stoltenberg seg på ønskelisten til Tromsø 2018, skriver VG.

- Vi har et kongehus som fascinerer. Vi har Ole Gunnar Solskjær. Og vi må lage dette nå. Men vi må ikke først og fremst fokusere på kjendisrekken, sier strategi- og komminikasjonssjef i Tromsø 2018, Roger Ingebrigtsen, til avisen.

- Vi må vinne på en historie som berører hjertene til IOC-folkene, en historie om at et lite land i Europa er i stand til å ta opp kampen mot München og Pyeong-chang.

Bjørge Stensbøl understreker overfor samme kilde at en forespørsel til kongefamilien ikke kommer på tale før det drar seg til mot en OL-søknad - tidligst neste år, og fram mot IOC-avgjørelsen i 2011.

LES OGSÅ: Mette-Marit på komishow