Rob Kardashian:

- Vil ha hjelp til å gå ned i vekt

Realitystjernen skal ha et ønske om å ta grep ved å flytte inn på et behandlingssenter som tilbyr et intensivt helseprogram.

TAR GREP: Rob Kardashian ønsker å få hjelp til å gå ned i vekt. Foto: NTB Scanpix
TAR GREP: Rob Kardashian ønsker å få hjelp til å gå ned i vekt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Rob Kardashian (32) er kanskje for mange Kardashian/Jenner-søstrenes ukjente bror, men det har ikke alltid vært tilfellet. Frem til sesong syv av den verdenskjente realityserien «Keeping up with the Kardashians» var nemlig 32-åringen ofte å se på TV-skjermen.

Det har i senere tid kommet frem at han både har slitt med angst og depresjoner. De siste årene har han gått vesentlig opp i vekt, noe som har gått utover selvbildet hans. Den dag i dag er bilder av den berømte broren et svært sjeldent syn, og han er ikke lenger å se i familiens realityserie.

Nå kan det derimot virke som at Rob er klar til å gjøre endringer i livet sitt, da han angivelig skal ønske å delta på en camp med intensivt treningsprogram for å gå ned i vekt.

Hele Kardashian-familien feirer Rob Kardashian´s bursdag, og blir i den forbindelse filmet på vei ut og inn i biler. Video licensed from Splash News/NTB Scanpix Vis mer

Gjør det for datteren

Det er tre år siden Rob ble hastet til sykehus og senere diagnostisert med diabetes. Han har ved flere anledninger forsøkt å gå ned i vekt, men skal ha slitt med å holde seg på et stabilt nivå.

Ifølge magasinet People skal 32-åringen nå være klar for å ta vare på seg selv, og motivasjonen skal visstnok være sin tre år gamle datter Dream Renee Kardashian (3) - som han har fra sitt turbulente forhold med modellen Blac Chyna (31).

- Han vet at det er et matproblem og han forsøker virkelig å bli sunnere. Alle andre i familien trener og tenker over hva de spiser. Han ønsker at dette året skal bli året han tar vare på seg selv, forteller en kilde til magasinet, og legger til:

- Han vil bli sunnere for Dream sin del.

VIL GÅ NED I VEKT: Rob Kardashian skal ha et ønske om å få hjelp med kostholdsveiledning og trening. Her avbildet sammen med storesøster Kim Kardashian i 2016. Foto: NTB Scanpix
VIL GÅ NED I VEKT: Rob Kardashian skal ha et ønske om å få hjelp med kostholdsveiledning og trening. Her avbildet sammen med storesøster Kim Kardashian i 2016. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge People ønsker Rob å flytte inn på et behandlingssenter som tilbyr et intensivt helseprogram med både kostholdsveiledning og trening.

- Hvis han begynner å gå ned i vekt ved å trene og endre dietten sin der inne, tror han at han vil klare å holde seg til rutinene når han kommer hjem også, fortsetter kilden.

Delte sjeldent bilde

Selv om 32-åringen er å se på sosiale medier, er det ikke bilder av seg selv han er ivrigst på å dele med omverdenen. Det har imidlertid vært unntak, blant annet delte han et bilde som fikk fansen til å gå av skaftet så sent som i november.

På bildet poserte han sammen med mamma Kris Jenner (64) utkledd i anledning halloween. Bildene fikk positive reaksjoner fra flere i kommentarfeltet.

View this post on Instagram

Halloween 2019 🎃 @halfwaydead 💀🖤 @krisjenner

A post shared by Rob Kardashian (@robkardashianofficial) on

- Ser bra ut, Rob!, skrev en fan.

- Rob ser fantastisk ut, han ser så bra og sunn ut. Fortsett å mist vekt, skrev en annen.

- Du har gått ned i vekt! Jeg er så glad på dine vegne, roste en tredje.

Det kan se ut til at han allerede har lagt inn en god del jobb selv, til tross for at han selv føler at han trenger veiledning.

Best av søsknene

At Rob ønsker å forandre livsstilen sin for datteren sin del, kan tyde på at han forsøker å være en god far. I «Keeping Up With the Kardashian» har søstrene flere ganger omtalt boren som en god far - noe lillesøsteren Kendall Jenner (24) også nylig sa seg enig i.

Da sistnevnte gjestet det populære talkshowet «The Late Late Show with James Corden», ble hun grillet av Harry Styles (25) i spillet «Spill Your Guts of Fill Your Guts».

ERTEKROK: Kendall lager humor på søsterens bekostning i sesongavslutningen av «Keeping up with the Kardashians». Vis mer

Spillet går ut på at hvis du ikke svarer på et spørsmål, må du spise noe ekkelt motparten har valgt ut for deg. Et av spørsmålene Kendall fikk var om hun kunne plassere søsknene fra beste til verste forelder.

- Jeg vil begynne med å si at de alle er fantastiske foreldre, det er de virkelig. Jeg sier at Rob er den beste, han er så god med datteren sin, sa 24-åringen innledningsvis.

På andreplass plasserte hun storesøster Khloé (35), etterfulgt av Kim (39), Kylie (22) og til slutt Kourtney (40), ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: Baby-avsløringen ble for mye for Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer