Vil ha Harald og Aylar

TV 2 prøver å lokke flere danseglade kjendiser ut på parketten.

ØNSKET. TV 2 vil etter det Se og Hør erfarer ha Harald Rønneberg med i neste runde av "Skal vi danse?". Foto: SCANPIX
ØNSKET. TV 2 vil etter det Se og Hør erfarer ha Harald Rønneberg med i neste runde av "Skal vi danse?". Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Både Senkveld-programleder Harald Rønneberg (33) og modell Aylar Lie (22) er blitt spurt om å være blant kjendisene som inntar parketten når tredje runde av suksessprogrammet "Skal vi danse?" er tilbake på skjermen til høsten.

Etter det Se og Hør erfarer er Rønneberg ønsket av TV 2, men selv sier han følgende til bladet:

- Jeg har ikke fått noen henvendelse.

Populære Haralds eventuelle deltagelse avhenger imidlertid av at innspillingen av Senkveld går i takt med innspillingen av danseprogrammet. Litt enklere er det for Aylar Lie, som har fått mer plass i kalenderen etter at modellbyrået Team Aylar ble lagt ned i fjor.

SE HER: Fergie vil danse for britene

Flere navn skal være oppe til vurdering, deriblant kjendisastronom Knut Jørgen Røed Ødegaard (40).  Den morsomme vitenskapsmannen ble spurt om å delta i programmet allerede for et år siden, men takket da nei..

- Det er riktig at vi er i gang med å finne kandidater til høstens "Skal vi danse?", og vi kommer til å ta kontakt med en rekke kjente mennesker fra ulike kategorier og miljøer. Men hvem høstens danseløver blir, er fortsatt helt åpent, sier informasjonsmedarbeider Unn-Grethe Berge i TV 2 til Se og Hør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer