- Vil ha flere unge strippere

Men nå ønskes også nerdene fram i rampelyset.

STRIPPERE: Mia Gundersen sa hun ønsker seg flere unge strippere. Foto: TV 2
STRIPPERE: Mia Gundersen sa hun ønsker seg flere unge strippere. Foto: TV 2 Vis mer
SEHER.NO: «Norske Talenter» er tilbake på norske TV-skjermer etter nyttår, og torsdag ble det klart at Alex Rosén, Mia Gundersen og Adil Khan skal være programledere.

- Jeg vil ha flere unge strippere i «Norske Talenter», sa Mia Gundersen fra scenen under TV 2s vårlansering torsdag kveld.

Seher.no møtte Rosén og programleder Marthe Sveberg Bjørstad etter presentasjonen, og begge to gledet seg veldig til den kommende sesongen.

- Vi ønsker jo å se mer av det vi ikke har sett tidligere, og gjerne mer galskap på scenen. Jeg vil ha frem alle nerdene, som vanligvis bare sitter hjemme og øver på noe de har gjort i årevis, men aldri kommer seg ut og viser det fram. Jeg elsker nerdene, sier Rosén til Seher.no.

Svebjerg Bjørstad og Rosén håper også på å få frem flere dyr under årets runde. Det skal ifølge duoen bli en av forskjellene fra tidligere sesonger.

- Men det hadde også vært gøy å se en dverg som hopper over en flodhest, men faller ned i munnen på den, forteller moromannen og bryter ut i latter.

Alex Rosén mener han er litt lei av alle syngedamene som har vært med i programmet tidligere, og synes det blir for likt andre talentprogrammer.

- I «Norske Talenter» ønsker vi å utvide begrepet underholdning.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Livredd for å snuble i dansetrappa