Scott Disick og Kourtney Kardashian:

Vil ha flere barn med hverandre

Scott Disick avslører at han vil ha flere barn med Kourtney Kardashian.

FLERE BARN: Scott Disick og Kourtney Kardashian har barna, Mason, Penelope og Reign sammen. De skal også ha et ønske om å få et barn til sammen. Bildet er fra den lille familien var på ferie til Costa Rica tidligere i år. Foto: Splash News
FLERE BARN: Scott Disick og Kourtney Kardashian har barna, Mason, Penelope og Reign sammen. De skal også ha et ønske om å få et barn til sammen. Bildet er fra den lille familien var på ferie til Costa Rica tidligere i år. Foto: Splash News Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I over ti år har realtystjernene Kourtney Kardashian (38) og Scott Disick (34) skapt overskrifter med sitt turbulente forhold.

Sammen har den verdenskjente duoen barna Mason (7), Penelope (5) og Reign (2), og selv om de nå har funnet lykken hver for seg, kan de likevel tenke seg å få flere barn sammen.

Det kommer frem i den nyeste episoden av den populære TV-serien «Keeping Up With The Kardashians», som vises på den amerikanske TV-kanalen E!

I en samtale med familiens gode venn Malika Haqq (34), forteller nemlig Scott at han gjerne kunne tenke seg flere barn med Kourtney - selv om han nå er i et forhold med modellen Sofia Richie (19).

- Vent, vil du i så fall donere eller gjøre det på ordentlig? Spør Malika, i episoden ifølge Contactmusic.

- Hva enn hun vil, men sannsynligvis donere slik at det ikke blir merkelig, svarer Scott.

Vil også ha flere barn

Ønsket til Scott ser imidlertid ut til å ikke være håpløst å oppfylle. I en tidligere episode av den populære TV-serien har nemlig Kourtney uttrykket samme ønske.

Saken fortsetter under:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer