Scott Disick og Kourtney Kardashian:

Vil ha flere barn med hverandre

Scott Disick avslører at han vil ha flere barn med Kourtney Kardashian.

FLERE BARN: Scott Disick og Kourtney Kardashian har barna, Mason, Penelope og Reign sammen. De skal også ha et ønske om å få et barn til sammen. Bildet er fra den lille familien var på ferie til Costa Rica tidligere i år. Foto: Splash News
FLERE BARN: Scott Disick og Kourtney Kardashian har barna, Mason, Penelope og Reign sammen. De skal også ha et ønske om å få et barn til sammen. Bildet er fra den lille familien var på ferie til Costa Rica tidligere i år. Foto: Splash News Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I over ti år har realtystjernene Kourtney Kardashian (38) og Scott Disick (34) skapt overskrifter med sitt turbulente forhold.

Sammen har den verdenskjente duoen barna Mason (7), Penelope (5) og Reign (2), og selv om de nå har funnet lykken hver for seg, kan de likevel tenke seg å få flere barn sammen.

Det kommer frem i den nyeste episoden av den populære TV-serien «Keeping Up With The Kardashians», som vises på den amerikanske TV-kanalen E!

I en samtale med familiens gode venn Malika Haqq (34), forteller nemlig Scott at han gjerne kunne tenke seg flere barn med Kourtney - selv om han nå er i et forhold med modellen Sofia Richie (19).

- Vent, vil du i så fall donere eller gjøre det på ordentlig? Spør Malika, i episoden ifølge Contactmusic.

- Hva enn hun vil, men sannsynligvis donere slik at det ikke blir merkelig, svarer Scott.

Vil også ha flere barn

Ønsket til Scott ser imidlertid ut til å ikke være håpløst å oppfylle. I en tidligere episode av den populære TV-serien har nemlig Kourtney uttrykket samme ønske.

Saken fortsetter under:

TREBARNSFAR: Scott Disick med Barna Mason og Penelope. Foto: NTB Scanpix
TREBARNSFAR: Scott Disick med Barna Mason og Penelope. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg kunne nok hatt et barn til med han hvis tiden var riktig, sa hun.

- Men det betyr ikke at det skjer i morgen, så ikke få noen ideer, la hun til.

For mens Scott for tiden tilbringer mye tid sammen med sin nye flamme, har også Kourtney gått videre, og forelsket seg i 15 år yngre Younes Bendjima (23).

Liker at han er aggressiv

Etter at romansen mellom Kourtney og Younes ble kjent, har 38-åringen holdt kortene tett til brystet om forholdet mellom de to.

MINSTEMANN: Kourtney Kardashian og hennes yngste sønn Reign. Foto: NTB Scanpix
MINSTEMANN: Kourtney Kardashian og hennes yngste sønn Reign. Foto: NTB Scanpix Vis mer

For kort tid siden, i en episode av den den populære realityserien, åpnet hun opp om forholdet for første gang - og fortalte om hvordan de to møttes.

Det var på en klubb i Paris, samme tid som da søsteren Kim Kardashian (36) ble utsatt for det brutale ranet, at Kourtney fikk øye på 23-åringen for første gang.

- Han var en venn av en venn. Han kom inn, sa hei og hilste på sikkerhetsvaktene våre, men sa aldri hei til oss. Og det var da jeg bare «Hvorfor hater du oss?» Jeg var full, forteller Kourtney i episoden, gjengitt av Daily Mail.

Dagen etter møtte Kourtney 23-åringen igjen, og denne gang var han rask med å ta initiativ til og snakke.

- Han bare «få den rumpa de hit», forteller Kourtney og etterlignet sin nye romanse.

Søsteren Khloe Kardashian (33) spør deretter om Kourtney liker at han er aggressiv, og det kunne hun definitivt bekrefte.

Saken fortsetter under:

TOK IMOT DATTEREN SELV: Realitystjerna dro selv ut datteren Penelope, da hun ble født i juli. Video: E! Vis mer Vis mer Vis mer

Blitt seriøst

Med tiden har forholdet mellom realitystjernen og 23-åringen blitt mer seriøst. Opp til flere ganger har paret blitt observert sammen på eksotiske ferier, hvor de blant annet lot seg fotografere på en romantisk ferie til Egypt.

For knappe to måneder siden ble det også spekulert i om Kourtney er gravid.

Ifølge nettstedene Life & Style og In Touch Weekly skal hun være gravid med sin nye flamme, men ingenting er bekreftet av verken Kourtney eller Younes.

Nyheten kom i kjølvannet av ryktene om at både Kim, Khloe og Kylie (20) angivelig skal være gravide, og alle tre bli foreldre i løpet av de kommende månedene.

Venner av Kylie og kjæresten Travis Scott har kommet med gratulasjoner, folk i «Keeping Up With The Kardashians»-produksjonen har gratulert Khloé og Kim har rett og slett bekreftet at hun blir trebarnsmor selv - via surrogat.

LES OGSÅ: Nektet å svare på gravid-spørsmål

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer