DØDE SAMME UKE: De kjente amerikanske skuespillerne Debbie Reynolds og datteren hennes, Carrie Fisher, døde begge to denne uka. Nå vil Fishers bror at de skal gravlegges sammen. Foto: NTB scanpix
DØDE SAMME UKE: De kjente amerikanske skuespillerne Debbie Reynolds og datteren hennes, Carrie Fisher, døde begge to denne uka. Nå vil Fishers bror at de skal gravlegges sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Carrie Fisher og Debbie Reynolds:

Vil ha felles begravelse for Carrie Fisher og Debbie Reynolds

Familien i stor sorg etter tapene.

Publisert

For filmelskere har denne uka vært et eneste langt mareritt. Carrie Fisher (60), kjent som prinsesse Leia i flere av «Star Wars»-filmene, døde på tirsdag. Hun hadde nylig hatt et hjerteinfarkt, og gikk vekk på sykehuset hun ble innlagt på.

Men det skulle ikke stoppe der. Dagen etter døde hennes mor, Debbie Reynolds (84). Hun er kjent som en av Hollywoods største skuespillere, og gjorde det stort i den såkalte gullalderen til filmbyen vest i USA.

Ønsker felles begravelse

Fishers bror, Todd Fisher, som også er Reynolds sønn, har uttrykket at han er i sorg etter tapet av den nære familien.

Nå vil han gjerne slå to fluer i en smekk. Overfor E! News forklarer han at han aller helst vil ha en felles begravelse for de to superstjernene i familien.

- Det er min preferanse. Det er selvsagt ikke klart enda, men jeg synes det høres ut som en fin idé i lys av den flotte historien dem i mellom, forklarer han.

Han understreker at dette fortsatt bare er under diskusjon, og at det er flere som er med på avgjørelsen om hvordan de to superstjernene skal sendes ut på sin siste reise.

E! får bekreftet at Fisher enda ikke er obdusert, og at dette er på grunn av familiens store tap de siste dagene.

- Fikk slag

Kjendisnettstedet TMZ meldte onsdag at Debbie Reynolds var hjemme hos sin sønn Todd Fisher for å planlegge begravelsen til datteren da en ambulanse ble kalt ut til stedet.

Det amerikanske magasinet People skrev at Reynolds fikk behandling for et mulig slag. Livet sto imidlertid ikke til å redde, og Debbie Reynolds døde på sykehus litt over ett døgn etter datteren.

Reynolds ble 84 år gammel og var en stor skuespiller. Hun spilte en av hovedrollene i klassikeren «Singin' in the Rain» med blant andre Gene Kelly.

- Den eneste trøsten vi finner, er tanken på at det eneste hun ville gjøre var å ta vare på sin datter - som var det hun var flinkest til, sier Todd Fisher.

Saken fortsetter nedenfor.

DØD: Skuespiller Carrie Fisher gikk bort tredje juledag. For mange var Fisher med god margin mest kjent som prinsesse Leia Organa i «Star Wars». Video: AP Vis mer

Utenfor lerretet skapte Reynolds overskrifter da hun var den ulykkelige part i et trekantdrama hvor sangeren Eddie Fisher forlot henne for å bli sammen med hennes venn og kollega Elizabeth Taylor.

Det var tirsdag at 60 år gamle Carrie Fisher, mest kjent for rollen som prinsesse Leia i «Star Wars», døde etter å ha fått hjertestans.

Hjertestansen inntraff ifølge TMZ ca. 15 minutter før landing på LAX. En passasjer med kompetanse i akuttmedisin utførte hjerte-lunge-redning på Fisher, som ble fraktet til sykehus i Los Angeles i umiddelbart etter landing.

Fishers bror Todd uttalte kort tid etter at skuespillerens tilstand var stabil.

Etter å ha vært innlagt på sykehus siden 23. desember, døde Fisher tirsdag etter et hjerteinfarkt.

LES OGSÅ: Samler inn penger for at Betty White skal overleve året

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer