Kourtney Kardashian og Travis Barker:

- Vil ha en naturlig fødsel

Det nyforlovede paret ønsker å utvide familien.

BARN?: Kourtney Kardashian og Travis Barker skal ha store planer om å skaffe seg barn sammen. Foto: Robert O' Neil / Splash News / NTB
BARN?: Kourtney Kardashian og Travis Barker skal ha store planer om å skaffe seg barn sammen. Foto: Robert O' Neil / Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har allerede gått halvannen uke siden nyheten mange «Keeping Up With the Kardashians»-fans hadde ventet på kom. 18. oktober avslørte nemlig Kourtney Kardashian (42) at hun og kjæresten Travis Barker (45) har forlovet seg.

En forlovelse virker imidlertid å ikke være nok for paret, som nå skal ha store planer om å utvide familien.

SÅRET: Scott Disick forteller Kourtney Kardashian at han blir såret når hun er med andre. Video: Bilder fra HayU hos TV 2 Sumo. Vis mer

Et spørsmål om tid

Ifølge en rekke kilder ønsker nemlig det nyforlovede paret å få barn sammen, skriver US Weekly.

- De kommer til å få barn sammen, uten tvil. Det er bare et spørsmål om når og hvordan, sier kilden.

De begge har barn fra tidligere forhold - Kourtney har de tre barna Mason (11), Penelope (9) og Reign (6), mens Travis har barna Alabama (15) og Landon (18).

- Ideelt sett vil Kourtney ha en naturlig fødsel. Hun er sikker på at det ikke vil være noe problem, ettersom hun alltid har vært heldig med å unnfange naturlig og har tatt godt vare på den fysiske helsen, fortsetter kilden, og legger til:

- Selvsagt ønsker hun og Travis å bringe et eget barn inn i bildet, og hvis hun ikke kan bli gravid vil de se på andre alternativer.

FORLOVET: Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug vant Love Island i 2018. Nå har de forlovet seg. Video: Rød Løper / Privat. Vis mer

Lei seg

Det er ingen tvil om at både nyheten om forlovelse og et eventuelt barn har stukket dypt hos Kourtneys eks, Scott Disick (38), som i flere år har vært åpen om at han ønsker å få henne tilbake.

38-åringen var i et turbulent forhold med realitystjernen i rundt ti år, og nå må han altså finne seg i at eksen er forlovet med en annen.

Nettopp dét skal han ta svært tungt, ifølge en rekke kilder.

En kilde fortalte nemlig nylig til E! News at realitystjernen er «fra seg» etter at nyheten ble kjent. En annen kilde nær 38-åringen fortalte at han var «forberedt på at det skulle komme», siden Kardashian/Jenner-familien har nevnt det for ham tidligere.

Familiens advarsel skal imidlertid ikke ha gjort nyheten lettere å svelge. Ifølge kilden er Scott «fortsatt veldig lei seg og føler seg nede».

LES OGSÅ: Slik reagerer hun på forlovelsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer