SLUTT: I februar bekreftet Cheryl Cole at det er slutt mellom henne og ektemannen Ashley Cole.  Foto: Stella Pictures
SLUTT: I februar bekreftet Cheryl Cole at det er slutt mellom henne og ektemannen Ashley Cole. Foto: Stella PicturesVis mer

- Vil ha en mann med mage

Cheryl Cole har fått nok av menn som ligner ektemannen.

SEHER.NO:  Det har vært en vanskelig tid for "Girls Aloud"-stjernen Cheryl Cole (26) etter at det ble avslørt at ektemannen Ashley Cole (29) nok en gang hadde vært utro i februar.

Senere samme måned bekreftet Cheryl at hun og Ashley skulle separeres, og popstjernen har nå sluttet å bruke gifteringen sin.

At Cole fortsatt er sint på ektemannen kom tydelig frem i det første intervjuet hun har gitt siden bruddet ble kjent.

På spørsmål om hva slags menn hun liker, slo popstjernen nemlig et klart slag mot ektemannen ved å svare at hun hater menn som bruker speedos, skriver The Mirror. 

Og som de fleste vet var Ashley iført nettopp dette plagget på nakenbildene han sendte til glamourmodellen Sonia Wild i februar.

Cheryl forklarte også at hun ikke liker menn med altfor trente kropper, noe ektemannen også har.

- En fyr kan ha på seg speedos og være så trent han bare vil, men jeg hadde ikke sett på han igjen. Jeg liker Bermuda-shorts og menn med mage, sa popstjernen.
 
I intervjuet, som var med Bauer Radio Network, avslørte 26-åringen også at hun er livredd for den kommende turneen med The Black Eyed Peas.

- Jeg holder på å spille inn litt nytt materiale, og så skal jeg da på turné med The Black Eyed Peas, som er både spennende og utrolig skummelt, sa hun.


 Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 


LES OGSÅ: - Viste seg for første gang siden bruddet