Vil ha eldre menn

Tenåringsidolet Lindsay Lohan er lei av klønete gutter og barnslige roller. Hun vil ha en ekte mann.

Publisert
Sist oppdatert

Bråmoden!

Lindsay Lohan (19) er en av Hollywoods partyprinsesser. Hun har blitt mer kjent for skandaler, narkotika, bulimi og korte romanser - enn for sine filmer. Nå vil hun oppføre seg mer voksent.

- Jeg faller alltid for eldre menn. Gutter på min alder kan ikke takle meg. Jeg har ingenting å prate med dem om. Jeg har blitt fort voksen, fordi jeg jobber med voksne, sier Lindsay som nå konsentrerer seg om jobben - ikke om partylivet.

Lohan har spilt i tenåringsfilmer som "Mean Girls" "Freaky Friday" og "Herbie: Full tank", men nå leter hun etter voksne roller. I sin neste film skal hun spille Meryl Streeps datter. Filmen heter "A Prairie Home Companion" - regissert av Robert Altman.

Og i april kommer hun med album.

- Det blir herlig å fokusere på den en stund. Det er en sterk plate, med personlige tekster. Jeg synger blant annet om mitt forskrudde forhold til foreldrene mine. Det skal bli godt å komme med min versjon, sier Lindsay Lohan til Aftonbladet.

Hun har ingen fast kjæreste, og leter heller ikke etter en...

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer