Vil ha eksen som forlover

Liz Hurley vil ha eks-kjæresten Hugh Grant ved sin side når hun gifter seg.

GIFTEKLARE: Liz og Arun kan jo bruke dette antrekket om igjen når de gifter seg! Her er de på vei til Elton Johns "White Tie and Tiara"-ball. Foto: All Over Press
GIFTEKLARE: Liz og Arun kan jo bruke dette antrekket om igjen når de gifter seg! Her er de på vei til Elton Johns "White Tie and Tiara"-ball. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Gifter seg!

Elizabeth Hurley (41) har tilgitt eks-kjæresten Hugh Grant  (45) hans berømte baksete-date med prostituerte Devine Brown i Hollywood. Nå vil hun ha ham som forlover!

VIDEO: Se mer om bryllupet her !

- Hvis du virkelig elsker noen tilgir du dem, og slik er det - jeg elsket ham virkelig. Selv nå som  vi sjelden ser hverandre liker jeg ham utrolig godt, sier hun til Vanity Fair.

Supermodellen Elizabeth Hurley (41) bekreftet tidligere i uka at hun og kjæresten Arun Nayar går i gifteplaner. Hennes kommende mann skal ifølge Hurley ikke være sjalu på "Bedazzled"-skuespillerens gode forhold til eks-kjæresten

- Jeg kan ikke avsløre eksakt dato, men det er ikke lenge til. Vi planlegger til og med å få barn, forteller 41-åringen til italienske Vanity Fair.

På spørsmål om hvordan det vil føles å være gift, svarer Liz:

- Jeg skal fortelle deg det når jeg er gift. Jeg var sammen med Hugh i 13 år, og vi var som mann og kone, så jeg tror ikke det vil bli noen stor forskjell.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer