ØNSKER DISSE FIRE: Tor Fløysvik ønsker seg blant Erik og Charlotte Thorstvedt, Dorthe Skappel og Tommy Sharif til den neste runden av "Skal vi danse. Foto: Stella Pictures
ØNSKER DISSE FIRE: Tor Fløysvik ønsker seg blant Erik og Charlotte Thorstvedt, Dorthe Skappel og Tommy Sharif til den neste runden av "Skal vi danse. Foto: Stella PicturesVis mer

Vil ha Dorthe som kjendisdanser

Skal vi danse-dommeren har ønskelisten klar.

Se videointervjuet med Tor Fløysvik nederst i saken!

SEHER.NO: Årets sesong av "Skal vi danse" er over, og det var TV 2 Sportens Carsten Skjelbreid til slutt vant den prestisjefylte dansekonkurransen i høst.

Ikke lenge etter at finalen var overstått, ble det bekreftet fra TV 2-hold at kanalen satser mot enda en runde av det populære programmet. Og akkurat det overrasker ikke dommer Tor Fløysvik.

- Jeg blir overrasket hvis man ikke går på en ny runde, for nå har det seg jo sånn at nesten hele Norge har sett på programmet i høst, sier han til Seher.no.


Ny runde betyr nye muligheter. I fjor avslørte Fløysvik at han gjerne ser den tidligere fotballproffen Erik Thorstvedt, samt datteren hans, TV 2-programleder Charlotte Thorstvedt, på parketten. Dette ønsket har han fortsatt.

Men det er flere Tor Fløysvik ønsker å se at svinger seg på TV 2-parketten.

- Det er mange å ta av. Tidligere har jeg jo lansert Erik Thorstvedt med datter. Jeg vil også gjerne se Dorthe Skappel, med en relativt høy partner. Og så har vi han dekk-kongen på Romerike da, Tommy Sharif. Vi har ikke brukt opp kjendis-Norge helt ennå, mener han.

- Hva med Tom Nordlie, Tor?

- Ja, men han blir jo så sur og grinete. Og så må han slanke seg litt før han eventuelt er med på dette, smiler Tor Fløysvik til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: - Det er en fordel å være mann

Se videointervjuet med Tor Fløysvik her:[obj:media:8200]